بعضی از عروس هلندی ها واضح قشنگ کلمه یا جمله رو میگن ولی بعضی هاشون رو دیدم کلمه رو حالت سوت زدن میگن میخوام بدونم به سن و جنست ربطی داره یانه؟اولش حالت سوت زدن یاد میگیرند بعد واضح حرف میزنن یا نه میتونن از اول واضح سخن بگن بعضی هاشون؟
خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط نر کلمه و جمله میگههمشون حالت سوت میگنواقعیت من تاحالا ندیدم پرنده ماده حرف بزنه یا واضح حرف بزن ...
من خیلی تو اینستا دیدم واضح حرف میزنن تو دیوارم دیدم
خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن
پرنده ماده کلا حرف نمیزنه فقط بلده کولی بازی در بیاره 😂 پرنده نر کلمات رو اول حالت سوت میگه بعدش ک ...
میخوام بدونم اونای که حالت سوت میگن صددرصد امکان داره بعدا واضح حرف بزنن؟حقیقت دوتا دیدم یکی چند کلمه میگه ولی ۴سالشه واضح میگه ولی یکیش حالت سوت داره خیلی کلمه میگه ۹ماهشه موندم کدوم رو بگیرم
اخه اونکه واضح میگه سنش بالاس ۴ساله بعدش ۳تا کلمه واضح میگه میگم نکنه دیگه نگه همین ۳تا بمونه ولی او ...
عزیزم عروس هلندی رو فقط باید باهاش کار کنی من اون یکی که کلی حرف میزد اولی که آوردمش فقط اسم خودشو حالت سوت میگفت بعد واضح گفت و هفت هشت تا کلمه دیگه هم یادش دادم
عزیزم عروس هلندی رو فقط باید باهاش کار کنی من اون یکی که کلی حرف میزد اولی که آوردمش فقط اسم خودشو ح ...
یعنی به سن ربطی نداره؟سن بالا هم باشه میتونه یاد بگیره