2777
2789
عنوان

از دیشب که با دوستم حرف زدم حالم یه جوریه مخم داره دود میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2431 بازدید | 121 پست

همه عروسی رو دوست ندارن...یکیش خودم...😐...

من اگه شوهرم راضی میشد نمیگرفتم...و چون خرجش با پدرشوهرم بود...اعتراصی نکردم...

اگه پدرشوهرش اون پول رو نمیداد...خیلی بد بود...وگرنه اختیار پولشون که با خودشونه...

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تا کامل به شناخت نرسیده یه موقع نخواد کمک شوهرش کنه دلش بسوزه خونه را بفروشه و از این کارهای جو ...

خونه رو بفروشه که باید برن مستاجری😞🎈

اگه میخواستن این کارو بکنن جلوشو نمیگرفتن که نفروشه 

گرفتن پول خیلی راحت تر از خونه است که

نمیدونم والا  وای من اصلاً آدمی نیستم که بخوام از همین الان دو به هم زنی کنم  خودش عقل د ...

منم هیچی همسرم نگرفت بدلو بجای طلا زدیم از بیپولی توعروسی 

حتی حلقمون هم بدل بود نقره ن ها بدل  

اما بعد از ۲ونیم سال   بعد از عروسی تو این گرونی ک بدهی هامونو دادیم خداروشکر داریم طلا میگیریم اونم چیزی ک من میخوام 

سخته بی وسایلی و... 

اما بعدش بهترینش گیرش میاد

من و شوهرمم ۶سال پیش که ازدواج کردیم خودمون همه چی رو جور کردیم و ساده عروسی گرفتیم چون شوهرم تازه طلافروشی باز کرده بود منم تازه استخدام شده بودم ولی الان توپ زندگیمونو تکون نمیده شوهرمم خیلی قدرمو میدونه و همه اون کوتاهیی ها رو جبران کرد برام اتفاقا دوستت بهترین کارو کرده در آینده نزدیک به همه آرزوهاش میرسه و کلی هم تو زندگی جلو میفته

عزیزم منم شوهرم دانشجو بود حلقه و طلا و خرید عروسی نکردیم 

و حتی جشنم نگرفتیم ولی خدا ب سر شاهده ۶ساله از زندگیم میگذره شوهرم پرستشم میکنه 

و راضیم از همه گذشتام 

به دوستت بگو زنی که خرج ندارع ارج نداره یک حلقه طلا لااقل می‌خرید ، بگو لاقل رفت خونش خرج کنه اینکار ...

نمیخوام دخالت کنم که زندگیشون شروع نشده خراب شه 

یا شوهرش بگه با دوستت قطع رابطه کن

منم با صفر شروع کردم

هیچییییی نه جشن گرفتن نه سرویس نه خرید 

البته من شوهرم خودش نبود ولی بازم خونوادش هیچچچچ

اما اون واققعا برام جبران کرد اولاش خیلی اذیت شدیم

ولی الان از شیر مرغ تا جون ادمیزاد فقط بگم میخوام امادس

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
پدرشوهرش نامردی ک نکرده همون پولو داده بشون دخترم ماشالله خیلی عاقله بجااینکه تا خرخره بره زیر بدهی ...

آره میگفت آتلیه میریم که چهارتا عکس داشته باشیم نشون بچه هامون بدیم

اصلاً واسه همین لباس عروس قرض کرده

نه نه من چیی نگفتم بهش اتفاقاً خودمو خوش حال نشون دادم و تشویقش کردم ولی ته دلم ناراحت شدم

دیگه ی حلقه ی دوتومنی ک میتونه بخره یعنی اینم نمیتونه؟؟ روزانه انقدر مریض میرن پیش دکتر و ویزیت میدن این چیکارش میکنه؟ پول باباشم ک داده برا بدهی لابد تا چندسالم میخواد نون و پیازبش بده بخوره..

من خودم ۱۸سالگی بدون جشن عروسی ازدواج کردم ولی لباس خریدم ی حلقه م خریدم خونه هم ازبابام..اینارو گفتم ک بدونی شاهانه ازدواج نکردم ک اینارو میگم ولی در این حدهم دارن بش ظلم میکنن.. این که گفته خونه رو نفروش خوبه..ولی باید بگه خونه رو میخوام بدم اجاره..

دوماد وظیفشه که خونه حداقل اجاره کنه.. این دکتره دیده  کی بهترازاین همینو بگیرم هیچی ازم نمیخواد 

یا رب نظر توبر نگردد
دختر خیلی گل و ماهی عه اما کاش نمیرفت تو خونه ی خودش!!! حداقل بهش بگو یک وقت خام نشه چیزی به نام همس ...

دیگه انقدر حالیشه که خونشو نزنه به اسم شوهرش😐

مگه فرقیم میکنه به اسم کی باشه وقتی بخوان زندگی کنن؟؟

عزیزم من گفتم تو پستای قبلی  تشویقش کردم و گفتم این چیزا خوشبختی نمیاره این ناراحتی حس ته قلب ...

نمیدونم چرا هیچکدوم نفهمیدن منظورت رو 

حس میکنم باید قفل کنی وگرنه مغزتو میخورن بس ک باید باز تک تک توضیح بدی

ان شا الله لیاقت این همه گذشت رو داشته باشن و خوشبختش کنه

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
نمیخوام دخالت کنم که زندگیشون شروع نشده خراب شه  یا شوهرش بگه با دوستت قطع رابطه کن

نه خب به عنوان خواهر خوبه بگی چون دوستت هم پدرو مادری ندارن نصیحت کنه ، بعدم نمیگی که شوهرت آدم بدیه ، واقعا چون دیدم الان من اینقدر بخاطر قرضای شوهرم کم خرج کردم که الان یکم پول میده به چشش میاد ، از نظر روانشناسی هم غلطه این کار دلم براش سوخت مثل من به خودش اهمیت نمیده بعدا چوبشو میخوره