2777
2789
عنوان

باز ترین محیط برا کدوم شهره

| مشاهده متن کامل بحث + 8464 بازدید | 299 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عزیزم کورد کجابودمگه..اکثرا کوردهای کرمانشاه یکم اذیت میکنن

کورد آذربایجان غربی

کدوم شهر نمیدونم

اما ارتباط ما فقط کاری بود و مجبور بودیم ۴ ماه کانکت باشیم و توی تور بودیم

هرجوری که دلش خواست رفتار کرد و پاشو خیلی پیش گذاشت بدون اینکه من رضایت داشته باشم

طبق تجربه شخصیم باز: شیراز،تهران ،شمال  

بسته : یزد،قم ،اصفهان ،بیرجند 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
خخخ چرا بابا چاقن  چاق چاقه دیگه چاق بدفرم خوش فرم نداریم😁

این رو قبول دارم اکثرا چاقن من کوردم خودم دبیرستان که بودم جزو لاغرا به حساب میومدم درحالی که لاغر نیستم به نظرم خوشگلیشون هم نسبیه الان البته با عمل همه خوشگلند میزان عمل هم زیاده 

طبق تجربه شخصیتم باز: شیراز،تهران ،شمال   بسته : یزد،قم ،اصفهان ،بیرجند

احسنت

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸
آره  ولی بنظرم خیلیییی با شیراز فرق داره اصلا توی شیراز کسی نگاه نمیکنه تیپت چیه مثلا ولی اص ...

اصفهان شاید مانتویی اینا زیاد داشته باشه اما خیلی خیلی سنتی ان.ظاهرشون شاید مدرن باشه اما باطنشون بیشتر سنتی ومذهبیه

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .