2777
2789

دوتا جعبه انار دوستم برامون آورده بود از باغ شون

من گذاشتم گفتم کم کم میخوریم چون خیلی سالم بودن

یک پلاستیک بزرگ هم واسه مادر شوهرم بردم 

حالا دیروز دیدم یه جعبه رو کامل برده و گفت آره خواهرم اینا اومده بودن خونه مادرم بردم براشون 

خانم ها بار اولش نیست 

کباب درست کنیم 

هرچیزی که یکم بیشتر بخریم 

هرچی من از باغ پدرم بیارم 

اگه دوستاش میوه ای وسیله ای برامون از باغ شون بیار 

هر چی که بخریم بدون اینکه از من بپرسه راضی هستم یانه واسه مادرش یه عالمه میبره 

ما تازه زندگیمونو شروع کردیم و کنار خونه مادر شوهرم زندگی میکنیم 

بخدا وضع مالی مادر شوهرم عالیه خداروشکر 

یک بار نمیگه مثلا واسه مامان خودت هم ببر که حداقل من دلم خوش باشه انصاف داره 

کاش حداقل مادرشوهرم اینا قدر شناس باشن 

آخرم اون عروس و پسری  که یه دونه شکلات براش نمیارن رو بیشتر دوست دارن و محل میدن 

نمی‌دونم شاید مشکل از منه نباید ناراحت بشم 😔😔😔

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور او‌بدون اجازه میبره...شما هم واسه مادرت بردار ببر

من خجالت میکشم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

چیزی برای کسی بردن ک بدنیست ولی فرق نزار 

مثلا همون موقع بردار یه صندوق رو دوقسمت کن یکیش مادرت یکیش مادرش اینجوری اونم یاد میگیره

ولی درکل چیزی بیرون دادن از خونه برکت میاره توزندگیتون

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

باهاش حرف بزن ببین چی میگه با ارامش نه دعوا

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍