2777
2789
عنوان

باز ترین محیط برا کدوم شهره

| مشاهده متن کامل بحث + 8464 بازدید | 299 پست
بله شیراز متفاوته کلا با همه جا👌

ادم میترسه شوهرشو برای یه کاری تنها بفرسه شیراز😐

😂😂😂😂

یه بار با همسرم و برادرش (متاهله)باهم رفتیم شیراز یه دختره راه افتاده بود دنبال برادر شوهرم با اینکه منو شوهرم باهاش بودیم 

داشتیم شاخ درمی اوردیم از تعجب

جسارت به شیرازیا نباشه البته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره چاق خوشگلن اصن بشکه ن گلم هرچی شمابگی مهم خوشگلیشونه و قدبلندن چاقی بهشون میاد

😂🤣🤣🤣🤣باشه

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸
یه پسر کورد خیلی با من روی یه پروژه کاری بازی کرد و اذیت کرد البته من به همه کوردها نسبت نمیدم اما ...

چرا عزیزم کورد کجابودمگه..اکثرا کوردهای کرمانشاه یکم اذیت میکنن

ادم میترسه شوهرشو برای یه کاری تنها بفرسه شیراز😐 😂😂😂😂 یه بار با همسرم و برادرش (متاهله)باه ...

جسارت شد خخخخ ن بابا اینجوزیام نیس ادما نگاهم ب هم نمیکنن هرچی دوس داری بپوش همینش خوبه

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸
تبریز چی بچه ها؟ درباره اونجا هم کمی بگین 

اهالی خودش معمولی ان، بیشتر مهمون که میاد رنگش عوض میشه😊😊

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎