سلام من یه احمقم که تمام روز رژیم ۹۰۰ کالری گرفتم بعد چار صبح پاشدم از گشنگی نیمرو با نون همبرگری و پنیر پارمسان(فک کنم تاریخ گذشته) در حد خفگی خوردم روشم دو لیوان آبآلبالو...😶
خواستم بدونین چه احمقایی روی این کره خاکی زندگی میکنن!
نخستینبار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همهچیز و همهکس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهیها و تصاحبها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام میکنم.این است نظام عشق؛ هیچ بودن...
من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نخستینبار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همهچیز و همهکس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهیها و تصاحبها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام میکنم.این است نظام عشق؛ هیچ بودن...
نوش جان منم ي هفتس قرص لاغري ميخورم و اثري نكرده راه ميرم ب خودم زارررت ميفرستم
من که آخرش چاق و گشنه میمیرم....
ای واییی خوش به حالت کاش منم اشتهام مثل تو بود هی میخوردم هی میخوردم ومن وقتی میخورم خالت تهوع میگیر ...
خوش به حال تو ... من اشتهام غیرقابل کنترله...