2777
2789
عنوان

سلام .من یه احمقم که...

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 31 پست
من که آخرش چاق و گشنه می‌میرم....

ولي من تصميم گرفتم تو كرونا برم باشگاه حداقل با سه كيلو اضافه وزن نميرم

خدایا …در جست‌وجوی آنچه کهبرایم مُقدر نکرده‌ ايخسته‌ ام مکن ش  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم نگو

تو برنامه سیمای خانواده یه متخصص تغذیه میگف این اشتباهه که همه باید وزنشون متناسب با قدشون باشه یکی ۱۷۰قدشه ۹۰کیلوئه مشکلی نداره پس چرا لاغر کنه وسختی بکشه وافسرده بشه ولی چاقی زیادو نه ها اونو فاکتور گرف

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

ای بابا تو که چاق نیستی فقط یه تپل پر حاشیه هستی 😄😄😄

😄😄😄😄

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

نوش جونت عزیزم بسیاااار کار خوبی کردی اصلنم ناراحت نباش

ول کنین این رژیم گرفتنا رو اه بدم میاد

مگه ما چقدر زنده ایم که اینقدر به خودمون سخت میگیریم؟؟

واسه کی واسه چی اخه؟؟؟  خوب بخور خوب بپوش خوب بگرد لذتشو ببر نه اینکه تو کف یه نیمرو باشی که مباداااا چربی هات بیشتر بشه

کسی که بخوادت با همین شکم و چربی هم عاشقت میمونه

خوش به حال تو ... من اشتهام غیرقابل کنترله...

شاید عصبیه .برو پیش روانشناس 

رژیم کتوژنیک هم امتحان کن 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

بخاطر تنبلی تخمدانم لبنیات کلا نباید بخورم 

بعد مامانم یبار ماست خیار درست کرده بودو منم دلم خواست ولی نخوردم 

این هوس ب حدی شدید بود که نصفه شب خواب ماست خیار دیدم جالبیش اینجاست ک اومده بودم از یخچال برداشته بودم همه رو خورده بودم ظرف خالیشو گذاشتم تو یخچالو از همه جالبترش اینجاست که یادم نمیومد اصلا چطور رفتمو خوردم 😂😂

میشه واسه حاجت دلم صلوات بفرستین و دعا کنید ک حاجت روا بشم؟🙏💖 ممنونم 
فقط اسی بدجور اسهال میشیا از ما گفتن

دقیقا دارم پیش‌لرزه‌هاش و حس می‌کنم😄😄😄😄

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

من غذامو کم کردم پیاده روی میکنم تو یه هفته و نیم تقریبا یه سایز کم کردم

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤

تو تنها نیستی منم الان پاشدم یه لقمه نون پنیر خوردم ولی هنوز گشنمه...نمیدونم چی بخورم 😐

تخمرغ نداریم،لنتی وقتی تخم مرغ نیس انگار یخچال خالیه😭

من مطمئنا یکم دیگه چاق شم منفجر میشم😐🙏

عاجزانه میخوام ازتون اگه راهی برای از بین بردن شکم و پهلو دارید بگید بجز باشگاه رفتن چون به شدت با شرایط الان میترسم برم😂😷

نیمرو و آب آلبالو؟ الان حالت خوبه؟

خوبم فقط،تو شکمم صدای خرناس خرس میاد