2777
2789
عنوان

من مامان بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 66 پست
واقعا منم انقد دیر به دیر میرم که یبوست شده همراه همیشگیم انگار روده هامم تنبل شدنه اصلا به دوستم می ...

چون شوهرت کمکت نمی کنه اینقدررررر لهی هرچند بچه داری سخته من روزاییکه شوهرم سرکاره رسما خل میشم

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=154016256]از چی لذت ببرم؟ حتی وقتی میشینم و باش بازی میکنم و میخوام سرگرمش کنم بهونه های الکی میگی

دختر منم کم مونده دوسال ونیم بشه تازه یکمی بهتر شده تا چند ماه پیش درگیر پوشک گرفتن واین چیزا بودم واقعا پروسه اعصاب خورد کنیه

شما واست سخت نیست همزمان دوتا بچه؟؟؟؟ اخه من به بچه دوم که فکر میکنم حاظرم بیان با ماشین زیرم کنن ...

چرا سخته ولی خدا داد دیگه .. ولی شکر خدا واقعا عاشق بچه هامم ...باز دخترم یه چیز دیگست نفسمه

قشنگ درکت میکنم ،همین الان داشتم به بچه هام  غذامیداد بخدا کلی عذاب کشیدم ،بچه های من دوقلون نه ماهشونه یا دارن یه چیزی و خراب میکنن یا باهم دعوا میکنن یا درحال گریم همشم میخوان بیان بغلم ،شبا زودتراز سه نصف شب نمیخوابن ،اعصاب و روان برام نمونده مادرم مسنه ،مادرشوهرمم یکی دوبار چند ساعت نگه داشت دیگه نگه نمیداره ،بخدا انقدر انرژیم زود تموم میشه اخرین باری که صبحانه خوردم یادم نیس کی رود ناهاروکامل خوردم یادم نمیاد ،ادم نگران هزارتاچیزشونه وزنشون سلامتیشون ،بچه داری خیلی سخته خیلی خدا خودش انرژی هممونو زیاد کنه الهی امین 

خدایا خودت راه درست و سر راهمون قرار بده 
قشنگ درکت میکنم ،همین الان داشتم به بچه هام  غذامیداد بخدا کلی عذاب کشیدم ،بچه های من دوقلون نه ...

اره انشاالله خدا به هممون صبر کافیو بده بتونیم باشون راه بیایم.

وای عزیزم دلم خدا حفظشون کنه من یکیه و کلی اذیتم تو که دوتاس چه میکشی.

ولی من میگم شاید بچم هم بازی که نداره انقد بهونه گیره اخه یا منم یا مامانبزرگش باباشم که بازی نمیکنه باش اصلا.

مهمونی هم در حد خونه بابام که اوناهم بچه کوچیک ندارن وهمه بزرگن.

عزیزم همون بهتر مادر شوهرت نزدیکت نیاد.والا منکه میاد اگه 50درصد خستگی دارم با بچم.وقتی اون میاد میشه 150درصد نه هم 100درصد.

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
اره انشاالله خدا به هممون صبر کافیو بده بتونیم باشون راه بیایم. وای عزیزم دلم خدا حفظشون کنه من یکی ...

الهی انشالا کرونا زود تموم شه لااقل یه پارکی جایی بتونیم بریم  ،

اره باا من هرکی بیاد کمکم احساس کنم قرار منت بزاره ازش کمک نمیخوام حالا میخواد فامیل خودم باشه یا شوهرم 

خدایا خودت راه درست و سر راهمون قرار بده