2777
2789

فکر کنید دوتا راه جلوی پاتونو که بایییییدد از بین این دوتا راه یکیشو انتخاب کنید و به هیچکدوم هم علاقه ندارید کدومو انتخاب میکردید؟

۱-طراحی و دوخت صدا و سیما شدن

۲-رشته های دانشگاهی تجربی مثل مامایی،داروسازی و... ولی با یه سال پشت کنکور موندن

خواهش میکنم با دلیل بگید کدوم انتخابتونه

۲چون کار داره🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دومی 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿

شماره یک 

حقیقتش من خودم خیلی علاقه دارم 

از الودگی بیمارستانم خبری نیست پشت کنکورم نمیخای بمونی!کنکوری ک نامعلوم امسال خیلی سخت بود

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁

مگه مملکت ما چقد احتیاج ب دکتر داره ک همه میرن تجربی؟؟؟

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁

گذینه دو ... من علاقه دارم و اینکه آینده داره... من حتی پرستاری دولتی قبول شدم... اما شوهرم نزاشت برم.. ‌چون دانشگاه شهر خودمون نبود... جاش حسابداری آزاد شهرمون خوندم‌‌‌... هنوز هم حسرتش به دلم مونده