بچه ها من با به آقایی تو مرحله آشنایی بودم که بعد از دو هفته کاملا عاشق شد و در مورد ازدواج و خونه و عروسی و ... صحبت میکرد و انصافا خیلی تو این 40 روز منطقی بود و شباهت زیاد روحیات داشتیم باهم و ایشون ترک بودن و بچه شهرستان و گفتن به مادرم هم گفتم و هفته قبل رفت شهرشان پیش خانواده اش سر بزنه و از اونجا دائما بهم پیام میداد که نظرت در مورد خودمون چیه و مادرم میخواد بیاد ببینتت و ... وقتی اومد تهران یهو بهم پیام داد که من مشکل برام پیش اومده و پدرم مریضه آلزایمر گرفته و فعلا نمیتونه ازدواج کنه و ازم معذرت خواهی کرد و در نهایت هم گفت اگر اجازه بدی در صورتی که مشکلم حل شد مجددا مزاحمتون شدم از اون روز کلا تو هنگ هستم چرا اینطوری کرد؟ این تا دو شب قبلش بهم می گفت عاشقت هستم و دلم برات یه ذره شده بعد اونوقت یهو... حالم خیلی بده و نمیدونم چرا اینطوری شد؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تو ۴۰ روز اخه😂من الان ی ساله گذشته همچین غلطی نکردم اون تو ۴۰ روز چطور ب خودش اجازه داده
دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊 ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم برای حاجت دل همه بگیم یاعلی محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا