2777
2789
عنوان

نظرتون درباره خانومایی که دنبال فال و طلسم میرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 82 پست
بله امکانش هست ولی این که همش میبینه دلایل دیگه داره  گفتی متاهله؟باشوهرش مشکلی نداره ؟چندساله ...

میشه لطفا بگی چه کارهایی رو نباید کرد ک بدونیم ؟؟؟؟؟

تا یه وقت خدایی نکرده وارد حریمشون نشیم ؟

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه منظورت شدم .نه شوهرش ادم درستیه از هر نظر که بگی .بعدم اصلا خونه رو ترک نکرده .عزیزم اگه &nbs ...

اون که طلسمش کردن 

فقط میخواستم بفهمم امکانش هست دشمن داشته باشه 

یا بعدعروسیش ناخاسته کاری انجام داده باشه که باعث اذیت اوناشده باشه 

چون تازه عروس یکم زود مشکل پیدامیکنه

اون که طلسمش کردن  فقط میخواستم بفهمم امکانش هست دشمن داشته باشه  یا بعدعروسیش ناخاسته ک ...

نه ۱۰ ساله ازدواج کرده تازه عروس نیست .

اگه باعث اذیتشون بشه موی دوستمو باموی مثلا خودشون گره میزنن؟

میشه لطفا بگی چه کارهایی رو نباید کرد ک بدونیم ؟؟؟؟؟ تا یه وقت خدایی نکرده وارد حریمشون نشیم ؟

اصلا ساعت 12شب به بعدحموم نرین 

جلوی ایینه لخت نباشین یا اهنگ نخونین 

هروقت واردجایی میشین بسم الله بگین 

ابجوش استفاده میکنین بسم الله بگین 

هیچ وقت به حرف هرکسی که ماجرایی میگه باورنکنین ناخواسته جذبشون میکنین 

همش بدنتون پاک باشه 

نه ۱۰ ساله ازدواج کرده تازه عروس نیست . اگه باعث اذیتشون بشه موی دوستمو باموی مثلا خودشون گره میزنن ...

اون خانوم طلسم شده وموکل طلسم ازاد شده وباعث میشه تمدید میشه

یاخونش عمارست باید ازاونجابرن

اون خانوم طلسم شده وموکل طلسم ازاد شده وباعث میشه تمدید میشه یاخونش عمارست باید ازاونجابرن

اگه آزاد بشه دیگه احتیاجی نیست دعانویس هی جادوش کنه؟خود موکل مدام اذیت میکنه؟

اگه آزاد بشه دیگه احتیاجی نیست دعانویس هی جادوش کنه؟خود موکل مدام اذیت میکنه؟

بله موکل اذیت میکنه بهش میگن جادوسیاه خیلی بده 

توبیشتر مواردباعث نازایی فرد یامرده زایی میشه

تا حالا دعاچیزی پیدا نکرده ؟ خواب پریشون یا سردردبی دلیل  تنگی نفس سرد شدن بدن توگرما  ...

دعا پیدانکرده ولی یه بار رد پای یه بچه مثلا یکساله رو رو درکمد دیواری باناخن های بلند دیده .مدام خوابای ترسناک میدیده 

میگفت چند شب پیشم خواب دیدم یه موش توی پریز برقه ولی میترسه بیرون بیاد .یاخواب جن زیاد میدیده .

یا میگفت خواب دیدم یکی نشسته روی یه چیزی مثل لحاف داره یه چیزایی مینویسه .خواب عقرب و گربه دیده

اینا یادمه 

دعا پیدانکرده ولی یه بار رد پای یه بچه مثلا یکساله رو رو درکمد دیواری باناخن های بلند دیده .مدام خوا ...

بهش بگو تا 40روز بقره بخونه 

سوره جن بخونه 

صدای اذان وزیاد کنه 

قبل خواب صلوات وایت والکرسی بخونه