2777
2789
عنوان

نظرتون درباره خانومایی که دنبال فال و طلسم میرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 82 پست
نه استرس نداشته باش .بهشونم فکر نکن .ولی متاسفانه الان خیلیا دنبال این مسائل هستن .هر چی دور این مسا ...

واقعا ! من و دوستام فقط برای سرگرمی گرفتیم وگرنه اصلا اعتقادی نداریم تا ازدعا و طلسم این چیزا هم اصلا سر در نمیارم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا ساعت 12شب به بعدحموم نرین  جلوی ایینه لخت نباشین یا اهنگ نخونین  هروقت واردجایی میش ...

ممنون عزیزم لطف کردی 😘

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
ولی من میدونم دستگیر میشن 

چه خوب امیدوارم راستش به نظرم جای یه فیلمـمستند خالیه در این باره...میشه یه فیلمساز بیاد و با این افراد تماس بگیره و فیلم بسازه از فعالیتشون و فیلم پخش بشه...

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...