2777
2789

به نظر من آدمایی هستن که فقط میخوان مشکلات زندگیشون و گردن تقدیر و سرنوشت و توطئه دیگران بندازن! 

در عجبم چرا بازار این خرافات تو مملکت ما اینقدر گرمه و چرا پلیس رمّالا رو نمی‌گیره؟

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فال وطلسم جز نابودی زندگی چیزی نیست  من خودم تواین کارم از عذاب بعدش اصلا خبرندارن

توی چ کاری

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

خرافه گرا

همشم دنبال اینجور مزخرفات هستن من ک برای همشون گزارش میزنم

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
به نظر من نمیخوان به خودشون زحمت بدن و دنیارو از به زاویه ی دیگه ببینن.ترجیح میدن ناکامی هاشونو بندا ...

دقیقا... و چقدر هم زیاد هستن...یه عده هم از همین نادانی‌ها استفاده می‌کنن و کلی پول به جیب می‌زنن دولت هم باهاشون کاری نداره....شنیدم یه خانونی چار و هشتصد پول داده برای این که جاریش و طلسم کنه😒

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...
چرا دستگیر میکنن اگه لو برن

دوست من که میگه عین دکتر وقت میدن و غلغله است...

اتفاقا دیروزم توی یه تاپیکی نوشتم که چرا دکترا و مهندسا دنبال طلسم نمیرن یکی از کاربرا گفت که ایمان ...

تگش کن بیاد من ازش بپرسم طلسم چ ربطی ب ایمان داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
بماند

😑😑😑