به نظر من آدمایی هستن که فقط میخوان مشکلات زندگیشون و گردن تقدیر و سرنوشت و توطئه دیگران بندازن!
در عجبم چرا بازار این خرافات تو مملکت ما اینقدر گرمه و چرا پلیس رمّالا رو نمیگیره؟
نخستینبار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همهچیز و همهکس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهیها و تصاحبها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام میکنم.این است نظام عشق؛ هیچ بودن...
من نمیگم این چیزا خرافاته چون باجون ودل احساسشون کردم باچشم دیدم حتی جای خیلی چیزارودق ...
اونا با اجنه در ارتباطن و خیلی هم خطرناکه سمتشون بری
دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
ادم ادمه چه دکترچه خانه دار هرکسی که اعتقاد داره وبه ته خط میرسه دست به هرکاری میزنه ولی حیف ...
یادته جریان دوستمو برات تعریف کردم ؟
چند روز پیش میگعت حین کار تو خونه موی مشکی زنونه پیدا میکنم .میگفت نه کسی اومده نه جایی میرم.گفتم شاید خرید میری به نایلونت میچسبه .گفت اخه یه بار نیست که همش میبینم یه تار مو رو سرامیک افتاده
واقعا...اختیار زندگی آدما دست خودشونه اگه چارتا کتاب درستحسابی بخونن میفهمن...متاسفانه افکارشون با جوامع بدوی قبیلهای هیچ فرقی نکرده!
نخستینبار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همهچیز و همهکس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهیها و تصاحبها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام میکنم.این است نظام عشق؛ هیچ بودن...
اووووووه فراوووون همینجا هم هستن دنبال مشتری تو تاپیکا...
بله امکانش هست ولی این که همش میبینه دلایل دیگه داره گفتی متاهله؟باشوهرش مشکلی نداره ؟چندساله ...
متوجه منظورت شدم .نه شوهرش ادم درستیه از هر نظر که بگی .بعدم اصلا خونه رو ترک نکرده .عزیزم اگه یادت باشه یه بارم برات تعریف کردم موی خودشو گره زده باموی مشکی روکاناپه پیداکرده بود
بله امکانش هست ولی این که همش میبینه دلایل دیگه داره گفتی متاهله؟باشوهرش مشکلی نداره ؟چندساله ...
متوجه منظورت شدم .نه شوهرش ادم درستیه از هر نظر که بگی .بعدم اصلا خونه رو ترک نکرده .عزیزم اگه یادت باشه یه بارم برات تعریف کردم موی خودشو گره زده باموی مشکی روکاناپه پیداکرده بود