2777
2789
عنوان

نظرتون درباره خانومایی که دنبال فال و طلسم میرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 82 پست
من نمیگم این چیزا خرافاته  چون باجون ودل احساسشون کردم  باچشم دیدم حتی جای خیلی چیزارودق ...

اونا با اجنه در ارتباطن و خیلی هم خطرناکه سمتشون بری

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی ؟همیشه فکر میکردم اینجور ادما قاطی نمیشن

ادم ادمه چه دکترچه خانه دار 

هرکسی که اعتقاد داره وبه ته خط میرسه دست به هرکاری میزنه ولی حیف که نمیدونه بدبخت ترمیشه 

ادم ادمه چه دکترچه خانه دار  هرکسی که اعتقاد داره وبه ته خط میرسه دست به هرکاری میزنه ولی حیف ...

یادته جریان دوستمو برات تعریف کردم ؟

چند روز پیش میگعت حین کار تو خونه موی مشکی زنونه پیدا میکنم .میگفت نه کسی اومده نه جایی میرم.گفتم شاید خرید میری به نایلونت میچسبه .گفت اخه یه بار نیست که همش میبینم یه تار مو رو سرامیک افتاده

چقدر بده ادم اصلا انتظارشو نداره 

واقعا...اختیار زندگی آدما دست خودشونه اگه چارتا کتاب درست‌حسابی بخونن می‌فهمن...متاسفانه افکارشون با جوامع بدوی قبیله‌ای هیچ فرقی نکرده!

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...
یادته جریان دوستمو برات تعریف کردم ؟ چند روز پیش میگعت حین کار تو خونه موی مشکی زنونه پیدا میکنم .م ...

ببین دوستت باید از هر لحاظ برسی بشه 

اینجا سایت عمومیه من نمیتونم توضیح بدم 

چقدرم زیاد شده

اووووووه فراوووون همینجا هم هستن دنبال مشتری تو تاپیکا...

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...
زندگیش ؟ از چه موقعی شروع شد این چیزا  خصومت شخصی  یا واردشدن به حریم اونا

نه اصلا اهل اینکه وارد بشه به این مسائل نیست .دختر خوبیه حالا اگه کسی خصومتی باهاش داره راستش نمیدونم 

.میشه با یه تار مو طلسم کنن بعد بندازن توخونش؟همچین چیزی امکان داره؟

نه اصلا اهل اینکه وارد بشه به این مسائل نیست .دختر خوبیه حالا اگه کسی خصومتی باهاش داره راستش نمیدون ...

بله امکانش هست ولی این که همش میبینه دلایل دیگه داره 

گفتی متاهله؟باشوهرش مشکلی نداره ؟چندساله عروسی کرد

بله امکانش هست ولی این که همش میبینه دلایل دیگه داره  گفتی متاهله؟باشوهرش مشکلی نداره ؟چندساله ...

متوجه منظورت شدم .نه شوهرش ادم درستیه از هر نظر که بگی .بعدم اصلا خونه رو ترک نکرده .عزیزم اگه یادت باشه یه بارم برات تعریف کردم موی خودشو گره زده باموی مشکی روکاناپه پیداکرده بود 

بله امکانش هست ولی این که همش میبینه دلایل دیگه داره  گفتی متاهله؟باشوهرش مشکلی نداره ؟چندساله ...

متوجه منظورت شدم .نه شوهرش ادم درستیه از هر نظر که بگی .بعدم اصلا خونه رو ترک نکرده .عزیزم اگه   یادت باشه یه بارم برات تعریف کردم موی خودشو گره زده باموی مشکی روکاناپه پیداکرده بود