2777
2789

به نظر من آدمایی هستن که فقط میخوان مشکلات زندگیشون و گردن تقدیر و سرنوشت و توطئه دیگران بندازن! 

در عجبم چرا بازار این خرافات تو مملکت ما اینقدر گرمه و چرا پلیس رمّالا رو نمی‌گیره؟

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فال وطلسم جز نابودی زندگی چیزی نیست  من خودم تواین کارم از عذاب بعدش اصلا خبرندارن

توی چ کاری

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

خرافه گرا

همشم دنبال اینجور مزخرفات هستن من ک برای همشون گزارش میزنم

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
به نظر من نمیخوان به خودشون زحمت بدن و دنیارو از به زاویه ی دیگه ببینن.ترجیح میدن ناکامی هاشونو بندا ...

دقیقا... و چقدر هم زیاد هستن...یه عده هم از همین نادانی‌ها استفاده می‌کنن و کلی پول به جیب می‌زنن دولت هم باهاشون کاری نداره....شنیدم یه خانونی چار و هشتصد پول داده برای این که جاریش و طلسم کنه😒

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...
چرا دستگیر میکنن اگه لو برن

دوست من که میگه عین دکتر وقت میدن و غلغله است...

اتفاقا دیروزم توی یه تاپیکی نوشتم که چرا دکترا و مهندسا دنبال طلسم نمیرن یکی از کاربرا گفت که ایمان ...

تگش کن بیاد من ازش بپرسم طلسم چ ربطی ب ایمان داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
بماند

😑😑😑