2777
2789

بی بیو ازش گرفتم امروزصبح واراده کردم بگیرم اما صبح تاهمین الان خودشو نگه داشتو ادرار نکرد ب مادرم زنگ زدم گفتم چیکارکنم گفت بی بی بپوش کلیه هاش صدمه میبینه باورکنین ی دقیقه نشد تاپوشیدم گلاب ب روتون هم دستشویی بزرگ کردهم کوچیک 😭😭😭😭😭

ولش کن باو زوده الان

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عادیه دیگه یه مدت همینکارو کن چندساعت یه بار پوشک بپوشون تا جیش کنه،اتفاقا خیلی خوبه اختیار ادرارشو داره،یواش یواش ببرش دستشویی واسش جایزه بخر تا توی دستشویی جیش کنه ترسش بریزه

اللهم صَل علي محمد وآل محمد

خوب؟ گریه داره؟ 

آماده نیست. از نظر روحی امادش کن بعد از پوشک بگیر. 

از پوشک گرفتن مثل دندون دراوردنه هر بچه ای تو یه سنی آمادگی داره و هیچ ربطی هم به هوش و زبلی مادر و بچه و این داستانها نداره .

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

اضطراب داشته. طبیعیه الان منطقه امنش پوشکه ببر دسشویی بازیکن نگو جیش و... وایسا تا جیشش بریزه یکم اب بازی کن جیشش بیاد بعد بگو عه جیشتو ببین... 

من رو دیوار دسشویی نقاشی میکشید. عروسکاش جیش میکردن.هربار جیش میکرد کلی دست و هورا و.... وتایمیک سر تایم میبردمش 

سعی کن چیزی که دوست داره رو به عنوان جایزه بهش پیشنهاد بدی تو دسشویی هم چیزی که توجهش جلب میکنه بزاری پسر من عاشق این چسبونکا شبشه بود میرفت دسشویی به خاطرشون از شرتای مخصوص هم استفاده کن پاش کنه جایی نرو من یه هفته ای تونستم موفق بشم

خواهر من اشتباه کردی باید نباید پوشک میبیستی دوباره ببرش دستشویی سردست بگیرش،آب و باز کن باهاش بازی بازی کن دستشویی میکنه  

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗

لطفا اول مطالعه کنید بعد بچه رو از پوشک بگیرید. بچه بین ۲ تا ۴ سالگی سیستم عصبیش برای کنترل ادرار و مدفوع تکمیل میشه و میتونه به مغز فرمان بده. این قضیه برای هر بچه ای متفاوت هست و باید تو زمان درست انجام بشه. وقتی از پوشک گرفتید و نتونسته انجام بده دچار اضطراب شده و این اضطراب ها اگه تکرار بشه تو آینده تاثیر خیلی بدی داره. چند ماه دیگه صبر کنید.