2777
2789

سلام خانوما ، خواهرم تازه خونه خریده حالا متوجه شده ۲ تا دکل ایرانسل کنار خونشونه یکی رو به رو پنجره پذیرایی یکیش هم کنار اتاق بچه ، حالا یه بچه یک سالو نیم داره میترسه میگه به نظرتون خونمو عوض کنم ؟ برا بچه خطر نداره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما سر کوچمون هست ینی تو حیاط همسایه

میشه برای سلامتی نینیم ی صلوات بفرستی؟ربنااغفرلی ولوالدی و للمومنین یوم یقوم الحساب.  عزیز دل مامان زودی گندله شو و بیا چون آبجی کیانای مهربونت از همین الان همش سراغتو میگیره و میگه پس شرا نینی ب دینا نمیاد باهاش بازی تونم  

نزدیک خونه پدرشوهر من هس.چیزیشون نشده والا چندین ساله.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

من خودم یه خونه مستاجر بودم ۱۱ ماه 

بعد فهمیدم دکل نصب کردن حیاط کناری

و بعد چند سال که گذشته هر وقت میرم ازمایش دکتر میگه انگار تو انفجار هسته ای میکروبی و....بودی.

جواب ازمایشات اینجوریه😟

حالا همین گوشی هامون همین وای فای و نت و مایکروفر و صدتا کوفت و زهرمار مار دیگه صبح تا شب چسبیده بهمون دیگه

میشه برای سلامتی نینیم ی صلوات بفرستی؟ربنااغفرلی ولوالدی و للمومنین یوم یقوم الحساب.  عزیز دل مامان زودی گندله شو و بیا چون آبجی کیانای مهربونت از همین الان همش سراغتو میگیره و میگه پس شرا نینی ب دینا نمیاد باهاش بازی تونم  

من بودم عوض ميكردم اشعه ها خداى نكرده تبديل به سرطان ميشن😔

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭