2777
2789
تپش قلب درد قفسه سینه مخصوصا وقتایی که استرس داری 

شما فقط پرولاپس داری یا پی وی سی هم هست . منضربانم خیلی به هم میریزه نمیدونم برم دنبال درمان یا بی اهمیت باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما فقط پرولاپس داری یا پی وی سی هم هست . منضربانم خیلی به هم میریزه نمیدونم برم دنبال درمان یا بی ا ...

فقط پرولاپس ... حتما برو دکتر چون واقعا زندگی ادم مختل میشه من بعضی شبا اینقدر کوبش قلبم زیاده که نمیخوابم از ترس فک میکنم میخواد وایسته... 

تا حالا حس کردی قلبت یکی درمیون بزنه یا ی لحضه متوقف بشه . این منو خیلی ترسونده .گاهی اینطوری میشم

اره بعضی وقتا خارج از ریتم میزنه من از نوجوانی دارم و واقعا هم بدتر شدم چون تنشم خیلی زیاده ولی شما نگران نباش با پزشک مشورت کن فقط باید ارام و ریلکس باشی... پرلاپس رو اکثر خانم های جوان دارن 

تا حالا حس کردی قلبت یکی درمیون بزنه یا ی لحضه متوقف بشه . این منو خیلی ترسونده .گاهی اینطوری میشم

منم این مشکل رو دارم دلم میخواد با یکی که این مشکل رو داره دردو دل کنم هیچکس حال آدم رو متوجه نمیشه

عزیزم علائمت چیه درخواست دوستیم را قبول کن باهم حرف بزنیم

از لج کسی خودتونو تو چاه نندازید راهی که میرین برگشت نداره من از ۱۷ سالگی به بعد  زندگی کردم اما نه اون زندگی که میخواستم انگار همون تابستون تا الان زمان راکد شد و همه چی برام عین ی خواب میگذره