2777
2789
عنوان

رفتم گواهی عروس میاید ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 5147 بازدید | 122 پست
ب نظر من اگه قبول کنن براپسرشونم بگیرن قبول کن

پسر فقط مشخص میشه از پشت رابطه داشته یانه

رابطه های جنسی دیگش که معلوم نمیشه

عمرا قبول نمیکنم این خفتو

تاالان که نگفتن ولی اگه بگن موندم چطوری برخورد کنم حساب کار بیاد دستشون

من همش توهم میزنم که ندارم خیلی میترسم 17 سالمه

عده کمی واقعا ندارن عزیزم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی ک میگن گواهی گرفتن کار بدیه ی چیزی تعریف کنم

یکی از فامیلای من اوندفعه بهم میگفت عروسی کردی حتما برو گواهی بگیر میگفت شوهر من نزاشت بگیرم و گفت اینکارا لازم نیس بعد ازدواج انگار هر چقدر میخاستن ولی رابطه انقد برا دختره دراوره بوده ک نمیتونه تحملش کنه دخترم خیلی ب این مسائل احساس داره میگفت میخاستم ولی دردش انقد بود ک نمیتونستم تحمل کنم بعد ۸ماه دیده بودن واقعا نمیشه دختر بمادرش گفته بود رفته بود معاینه گفتن بودن باید عمل شه وگرنه نمیتونه عمل شده بود سه ماهم طول کشیده بود دوران نقاهتش درواقع ی سال رابطه شون بخاطر این قضیه مشکل دار بوده

چندمین کاربری🌹🕸🦋
آره خواهر منم گرفت خونریزی نداشت 

ارتجاعی بودن ایشون حتما اگه اشتباه نکنم 👌

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
درسته با اصل کار مخالفم ولی دیدم متاسفانه که  گاهی گواهی به کمک زن امده

اره واقعا همسایه ما دختر عمو و پسر عمو بودن پسره گفت بود این دختر نیست 

یا یکی از دوستام بعد از پنج سال زندگی با توجه به اینکه با همسرش رفته بود واسه گواهی البته مادر دوستم اسرار کرده بود که باید حتما بریم بگیریم شوهرش بعد پنج سال بهش گفته بود تو دختر نبودی درسته توهینه ولی واقعا لازمه واسه همچین مواقعی

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
اره واقعا همسایه ما دختر عمو و پسر عمو بودن پسره گفت بود این دختر نیست  یا یکی از دوستام بعد ا ...

بله مواقعی به کمک امده و زبان مرد کوتاه شده 

درضمن این ترس طبیعی من از خیلی دخترا شنیدم منم از بچگی این ترسو دارم مخصوصا تو دوران دانشگاه وقتی گفتم بعضی زنا مشکلی دارن ک با عملم حل نمیشه و نمیتونن ازدواج کنن درسته درصدشون کمه ولی خب هست بخاطر همین خیلی دوس دارم زود برم معاینه

چندمین کاربری🌹🕸🦋