2777
2789
عنوان

رفتم گواهی عروس میاید ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 5147 بازدید | 122 پست

اسی یا صادق باش و همه چیز رو بگو یا نگو اصلا خراش زمانی رو بکارت میافته که کاری کرده باشی و ازش سه هفته دقیقا بیست و یک روز بیشتر نگذشته باشه چون خراش همینجوری پیش نمیاد و اگه بچه بودی چیزی شده باشه تا بزرگ سالی خراشش خودبخود ترمیم میشه گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا سریع تهمت میزنید من خیلی وسواس دارم دختر خالم رفت برای معاینه منم گفتم برم خیالم راحت شه چند وقت ...

😒پرده تو هست به من چه مبخواد اپن باشه یا کلوز یا خراشی

تو خودت اومدی نظرخواهی

نگران نباش خیلیا با بکارت سالم هم خونریزی ندارن الان دیگه سطح آگاهی همه بالا رفته و کمتر کسی هست به ...

بله منم جز این دسته بودم و خداروشکر قبلش معاینه شده بودم ن بخاطر دیگران فقط بخاطر خودم و شوهرم ک این مسئلرم میدونستیم و از نوعش باخبر بودیم و دیگه نگرانی نبود

......
بچه ها یه سوال اگه خانواده نامزدم درخواست گواهی کنن چیکارکنم؟ چون من به هیچ عنوان همچین خفتی رو نم ...

ب نظر من اگه قبول کنن براپسرشونم بگیرن قبول کن

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....
نگران نباش خیلیا با بکارت سالم هم خونریزی ندارن الان دیگه سطح آگاهی همه بالا رفته و کمتر کسی هست به ...

دقیقن منم بکارتم سالم بود ولی شب عروسی خونی نیومدخودم خیلی ناراحت بودم وشوهرم عین خیالشم نبود چون میدونست ولی دوسه شب بعدش خون اومد نمیدونم ایااشتباهی رفته بوده😜

] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»