2777
2789
عنوان

اونی که دوسش دارم یا دوستم داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 41 پست
وای عزیزم پس چرا دیگ باهاش مو ندی وقتی میگید این آقا خوبه و دوستون داره مطمئن باش باهاش خوشبخت میشی ...

تازه عزیزم من خودم بهش ابراز علاقه کردم الان اصلا براش مهم نیستم تازه فهمیدم دختر عممو میخواست عمیقا فکر میکنم اشتباه بزرگیه پاش بشینم 

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
ایشالا هر چی به صلاحته پیش بیاد ما رو هم باخبر کن چ تصمیمی گرفتی😁😁😁😁

باشه عزیزم😊

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه عزیزم من خودم بهش ابراز علاقه کردم الان اصلا براش مهم نیستم تازه فهمیدم دختر عممو میخواست عمیقا ...

اصلا دیگ ی لحظه بهش فکر نکن با کسی باش که واست ارزش قائل باشه خداراشکر خودت دختر عاقل هستی همین که چشم و گوش بسته فکر نمیکنی خودش خیلی خوبه

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

اره خیلی راضیم خیلیم همسرمو دوست دارم و عاشقشم  اونی که قبلا دوست داشتم حتی به فکرمم نمیاد  ...

خب خداروشکر عزیزم 

اصلا دیگ ی لحظه بهش فکر نکن با کسی باش که واست ارزش قائل باشه خداراشکر خودت دختر عاقل هستی همین که چ ...

خیلی ممنونم عزیزم مرسی راهنماییم کردی 

من بعدکلی تجربه و سردوگرم روزگارچشیدن بهت ی کلام میگم کیس مناسب کسیه ک  اول عقلت بگه آرررههه ...

چکار کنم وقتی عقلم میگه ولی دلم میگه نه؟ اخه یکیو خیلی دوست دارم کارم شده گریه تصمیم گرفتم فعلا اصلا ازدواج نکنم

اگ هرجورفکرمیکنی دلت میگه ن بیخیال شو

دلم همه جوره راضی نمیشه.