2777
2789
عنوان

اونی که دوسش دارم یا دوستم داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 41 پست
وای  وای  وای  وای 😨😨😱

یکی دیگه 😂

یا الله🤷‍♂️ (صفحه اختصاصی من)  این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦‍♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت  +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂

بنظر من برو سراغ اونی که دوست داره من رفتم سراغ اونی که دوسش داشتم بعد از چند وقت که با هم نامزد بودیم فهمیدم خیانت کرده آخرشم برگشتم سر همون خونه اول الانم تقریبا یه ساله با همون که دوسم داشت نامزدم جونمم براش در میره اصلا یه روز نبینمش انگار یه چیزی گم کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله پا بزار کسی که دنبال دختر عمه ت بوده که به دردنمیخورههه.با کسی ازدواج کن که وضع مالیش بهتره و بی ...

والا از همه لحاظ از اونی خودم میخوام بهتره 

اون که اصلا عین خیالش نیستم اما این انقدر ذوق میکنه جواب پیامش میدم😐

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
بنظر من برو سراغ اونی که دوست داره من رفتم سراغ اونی که دوسش داشتم بعد از چند وقت که با هم نامزد بود ...

واقعاا؟؟ خودمم میترسم همین اتفاق برام بیوفته

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
تا کی میخوای پای کسی کا حسی به تو نداره بشینی...

منم به خاطر همین دارم به اونی دوستم داره فکر میکنم وقتی اونی میخوام عین خیالشم نیستم 

خب برم با اونی دوسم داره ازدواج کنم؟

میدونم سخته دلتو نادیده بگیری ولی عزیزم ی عمر زندگیه بشین قشنگ فکراتو کن همه چیز عشق نیست اخلاق مهمه تفاهم مهمه حتی مالی هم مهمه نگین این چیزا مهم نیست فقط عشق مهمه چون عاشقید نمیفهمید البته منم با عشق ازدواج کردم ولی اول دیدم اخلاق و رفتاراش مثل منه میتونیم به تفاهم برسیم عقد کردم من اولویت اخلاقش بود بعد دوست داشتن

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

پا بذارم چیه  دلتو تا میتونی کتک بزن بگو غلط میکنی جیکت دربیاد ادم که نباید افسار زندگیشو بده ...

بله درست میگی میترسم اخرش خودم بیوفتم به غلط کردن چرا انقدر پای بدی های کسی که خوب نبود موندم اما اونی درست بود و منو میخواس ازدست دادم

میدونم سخته دلتو نادیده بگیری ولی عزیزم ی عمر زندگیه بشین قشنگ فکراتو کن همه چیز عشق نیست اخلاق مهمه ...

بله کاملا درست میگی اونی خودم میخوام هم بد اخلاقه هم اهل دود هم خانواده ش درست نیستن اما ایشون خیلی سالمه 🙄

وقتی کسیرو که دوست داری یکی دیگه رو میخاد برو دنبال کسی که تورو دوست داره مثل من

راضی هستی ؟

واقعاا؟؟ خودمم میترسم همین اتفاق برام بیوفته

اونی که دوست داره اگه خودت واقعا بخوای دوسش داشته باشیو خوبیاشو ببینی میتونی ولی اگه هی بخوای به اونیکی فکر کنی و مقایسه ش کنی هم خودت اذیت میشی هم اون 

بله کاملا درست میگی اونی خودم میخوام هم بد اخلاقه هم اهل دود هم خانواده ش درست نیستن اما ایشون خیلی ...

وای عزیزم پس چرا دیگ باهاش مو ندی وقتی میگید این آقا خوبه و دوستون داره مطمئن باش باهاش خوشبخت میشی عزیزم خیلی اخلاق مهمه 

اونی که دوست داره اگه خودت واقعا بخوای دوسش داشته باشیو خوبیاشو ببینی میتونی ولی اگه هی بخوای به اون ...

بله باید تصمیم بگیرم 

بله کاملا درست میگی اونی خودم میخوام هم بد اخلاقه هم اهل دود هم خانواده ش درست نیستن اما ایشون خیلی ...

ایشالا هر چی به صلاحته پیش بیاد ما رو هم باخبر کن چ تصمیمی گرفتی😁😁😁😁