2777
2789
عنوان

فردا اولین روز از دانشگاهمه😍ولی دارم از استرس میمیرم🥲🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 60 پست
زبان انگلیسیانشاالله عزیزم،من اژاد میرم دولتی نیسم

موفق ترین باشییی عسل

عکس دوم https://s6.uupload.ir/files/۲۰۲۵۱۰۲۶_۱۶۵۴۰۷_j6tg.jpg  عکس اول https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۰۲۵-۱۹۲۸۵۹_gallery_rq6r.jpg عکس قبل برداشتنhttps://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۰۲۶-۲۰۰۱۱۲_gallery_j5be.jpg

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ترم یک آنقدر مرتب میرفتم الان از خواب بلند میشم صورتمم نمیشورم لباسام میپوشم فق مثل‌روح میرم کلاس ...

منو بگوو ترم یک کارشناسی همچین ارایش میکردم موهامو بافت میزدم تیپ میزدم 

ترم دو ب بعد فقطط رسیدن ب کلاس مهم بود برام بسه ک استادا گوه اخلاق بودن

صورتمو میشستم ی ضد افتاب ی ریمیل و ی بالم لب تماام 

کل ارایشم بود تازه بعضی روزا خواب میموندم  اونام نمیزدم مقنعه رو سرم میکرد میدوییدم🤦‍♀️😂😂😂

ردیف دو سوم بشین کمتر احساس استرس میکنی سعی کن دوست برای خودت پیدا کنی در کل چیزخاصی نیست همه گذرا ی ...

امیدوارم ب خوشی بگذره روز اول🥲

لباس میخوام مانتو مشکی بپوشم  استیناش مدل عروسکیه و تو تن خیلی شیکه شلوارمم حالت دمپاعه و پارچه ایه کفشمم نایک سفید..کیفمم مشکیه،چطوره؟

ارایشمم ی ضد افتاب بی زنگ و رژ و ریمل و رژ گونه..زیاده؟

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

من ترم یک آنقدر مرتب میرفتم الان از خواب بلند میشم صورتمم نمیشورم لباسام میپوشم فق مثل‌روح میرم کلاس ...

عزیزممم😂❤️

منم تو‌بعضی چیزا شلخته ام هاا ولی وقتی تو بدترین حالتم و حتی بخام برم بیمارستان هم ب خودم میرسم😞😂

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

نمیخوام بزنم ذوقت اما دانشگاه هیچ خبری نیست ترم اول خب یکم جوگیری هست اما دوم ب بعدد یاد این ذوقت می ...

وای امیدوارم همینطوری باشهههه کسی نگا نکنهه

اونا به درجات بالاتری از بی تفاوتی رسیدن راحت باش

ینی منکه ترم اولیم  برم براشون اوکیه؟

امیدوارم ب خوشی بگذره روز اول🥲لباس میخوام مانتو مشکی بپوشم استیناش مدل عروسکیه و تو تن خیلی شیکه ش ...

پوستت صافه؟ نه اصلا زیاد نیست

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

یه نگاه میندازن ولی کسی زل نمیزنه راحت باش شانس بیاری دانشگاه و اساتید و همکلاسیات خوب باشن وگرنه هر ...

استادا ک خوبن همشون خانومن یدونه اقاس یکی از استادا دیروز بهم زنگ زد انقد خوب بودددد گف میخوام تو‌گروه عضوت کنم..همه هم تعریفشو میکنن