یا الله🤷♂️ (صفحه اختصاصی من) این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂
بنظر من برو سراغ اونی که دوست داره من رفتم سراغ اونی که دوسش داشتم بعد از چند وقت که با هم نامزد بودیم فهمیدم خیانت کرده آخرشم برگشتم سر همون خونه اول الانم تقریبا یه ساله با همون که دوسم داشت نامزدم جونمم براش در میره اصلا یه روز نبینمش انگار یه چیزی گم کردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونم سخته دلتو نادیده بگیری ولی عزیزم ی عمر زندگیه بشین قشنگ فکراتو کن همه چیز عشق نیست اخلاق مهمه تفاهم مهمه حتی مالی هم مهمه نگین این چیزا مهم نیست فقط عشق مهمه چون عاشقید نمیفهمید البته منم با عشق ازدواج کردم ولی اول دیدم اخلاق و رفتاراش مثل منه میتونیم به تفاهم برسیم عقد کردم من اولویت اخلاقش بود بعد دوست داشتن
چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘
اونی که دوست داره اگه خودت واقعا بخوای دوسش داشته باشیو خوبیاشو ببینی میتونی ولی اگه هی بخوای به اونیکی فکر کنی و مقایسه ش کنی هم خودت اذیت میشی هم اون