2777
2789
عنوان

سوال کلیشه ای کنکوریا

272 بازدید | 44 پست

از الان میشه رسید به رشته تاپ با پایه متوسط 

حفظیات اوکیه حلیات داغون

؟؟

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوابش فقط درون خودته، هر کس هرچی بگه، مخصوصا اگر از درون به خودت باور نداشته باشی، به همون نظر کشیده میشی، مخصوصا اگر فرد نظر منفی بده

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

اسی فقط میگم به حرف این کاربر خرگوشیتونم گوش نده

تو یکی از تایپیکاش بودم

به شدت حسوده 

و همین طور هر کنکوری ای سوال می‌پرسید نا امیدش میکرد

محلش نده اصلا

هیچکس نمیتونه تضمین کنه میشه یا نه

حتی کسایی ک پایه قوی دارن کلی درس خوندنم کسی نمیاد امضا بده بهشون صد قبولی 

دارن شانس شونو امتحان میکنن 

توعم بخون ایشالا ک میشه

اصلا به حرف اینایی که میگن نمیشه گوش نکن اینا خودشون و اطرافیانشون نرسیدن عقده دارن😂😐 اگه از الان سفت و سخت شروع کنی و تلاش کنی میشه فداتشم.. 

شرایط‌دروغ‌انداگرانسانی‌انسان‌دیگری‌رادوست‌بدارد‌برایش‌جنگ‌به‌پامیکند
خیلی عقده ای هستی خیلییی

دیگه واقعیتو گفتم بهش بعدشم مگه پیرا بده؟ دروغ بگیم ترحم بخره خوبه؟ محاسباتش خوب بود یچیزی همه ی کسایی که تاپ آوردن حداقل فیزیک و شیمی خوبی داشتن

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!