2777
2789
عنوان

به نظرتون الان زوده برای بچه دار شدن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3489 بازدید | 78 پست
من قطعا پرستار میگیرم ولی واقعا زوده

عزیزم من الان خوندم ک شوهرت کتکت میزنه واقعا چطوری باهاش کنار میای ؟؟؟ هیچ چیزی بدتر از کتک زدن نیس اینقدر ضعیف نباش جلوش وایسا تا بترسه وگرنه ی بچه مادر ضعیف و کتک خورنمیخاد روحیه بچه هم داغون میشه من ک نمیتونم فکرشم بکنم ک کتک بخورم من یبار نامزدم خیلی عصبانیش کردم تقصیر خودمم بود ولی دستشو برد بالا ولی خودشو کنترل کرد تا مدت ها همش میکوبیدم تو سرش ک حواسش باشه من با کتک کنار نمیام 

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   
ترس اصلیم هم همینه  چون من این دردمو به هیچکس نمیتونم بگم  امیدوارم اخلاقش درست شه

با مشاوره درستش کن و توی اینترنت بخون در موردش... این مشکل متاسفانه درمان سریع نداره اما گاهی حتی با دارو بهبود پیدا میکنه و زمان حداقل دو سال... نگران نباشید برای هیچ کدومتون دیر نیست وقت بذارین خواهشا مشکلاتتون رو اول حل کنید بعد بچه بیارید. آفرین گل دختر... جز درس و درمان همسرت به  چیزی فکر نکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من الان خوندم ک شوهرت کتکت میزنه واقعا چطوری باهاش کنار میای ؟؟؟ هیچ چیزی بدتر از کتک زدن نیس ...

خب هیچکس دوست نداره 

منم دیگه عادت کردم 

الان واقعا دارم گریه میکنم چون دیگه درست نمیشه 

منم از اولش باید مثل شما رفتار میکردم ولی الان دیگه نمیشه 

من به هیچکس هم نمیتونم بگم 

واقعا چقدر خوبه که با شما آشنا شدم

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
با مشاوره درستش کن و توی اینترنت بخون در موردش... این مشکل متاسفانه درمان سریع نداره اما گاهی حتی با ...

مرسی از راهنماییت عزیزم 💕🌸

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
خب هیچکس دوست نداره  منم دیگه عادت کردم  الان واقعا دارم گریه میکنم چون دیگه درست نمیشه& ...

قربونت برم عزیز دلم واقعا برام سخته یکی همسن خودم میبینم ک کتک میخوره 

شوهرت آدم خوبیه؟؟ بعد اینکه کتک میخوری چ رفتاری نشون میدی ؟؟

قربونت برم عزیز دلم واقعا برام سخته یکی همسن خودم میبینم ک کتک میخوره  شوهرت آدم خوبیه؟؟ بعد ا ...

اره اخلاقش خوبه مثلا هرچی بهش بگم برام میخره 

نمیذاره من آشپزی کنم یا خونه رو تمیز کنم 

چیزای گرون برام میخره 

تنها اخلاق بدش همین کتک زدنشه 

بعد از کتک خوردن هم من باهاش قهر میکنم ولی همسرم خیلی عادی رفتار میکنه جوری که انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده حتی شده بعضی وقتا منو بغل میکنه یا رو کبودی ها یخ میذاره و بعد از کتک زدن هم حتما برام کادو میخره و معذرت خواهی میکنه

اره اخلاقش خوبه مثلا هرچی بهش بگم برام میخره  نمیذاره من آشپزی کنم یا خونه رو تمیز کنم  ...

شوهرت خیلی خوبه ولی تو راحت با کتک خوردن کنار اومدی براش عادت شده باید تو روش وایسی اگر بهت گفت بچه بیاریم بگو من میترسم بعد کلی مطلب از اینترنت پیدا کن درباره پدری ک دست بزن داره نشونش بده بعد بگو میترسم بچمم مثل خودم بزنی بگو میترسم وقتی بزرگ بشه چون تو منو زدی اونم رو من حساب نکنه باهام بدرفتاری کنه بعد از اینکه کتکت میزنه خیلی ناراحت باش ب راحتی قهر نکن تهدیدش کن بگو میرم خونه بابام اگر باز تکرار کنی باهاش حرف بزن ک بخاطر کتک زدنات دارم ازت سرد میشم بهش بگو بیا بریم مشاوره ولی از این بع بعد نزار براش عادی بشه عذاب وجدان بهش بده نسبت ب زندگی خودتو سرد نشون بده 

شوهرت خیلی خوبه ولی تو راحت با کتک خوردن کنار اومدی براش عادت شده باید تو روش وایسی اگر بهت گفت بچه ...

اینم فکر خوبیه 

ولی میدونه که من اصلا خونه بابام نمیرم 

مرسی از راهکارت دوست عزیزم 

خیلی خیلی خوب بود 💕🌸😍

اینم فکر خوبیه  ولی میدونه که من اصلا خونه بابام نمیرم  مرسی از راهکارت دوست عزیزم  ...

عزيزم يه بار كه دست روت بلند كرد ساكت نشين سر و صدا نكن نترس محكم باش و يا خودت بزن به حال خرابي و غش كردن يه وقتايي فيلم بازي كردن خيلي جواب ميده بزار بترسه بهت قول ميدم كه تكرار نكنه 

ودر معراج آغوشش پراز حالِ خوشايندم 😌😍
عزيزم يه بار كه دست روت بلند كرد ساكت نشين سر و صدا نكن نترس محكم باش و يا خودت بزن به حال خرابي و غ ...

امیدوارم

سلام دریا جووون الان دیدم کاربریت برگشته به فکرت بودم خیلی دوس دارم عکس دیار جون رو ببینم 😍اگه دوس داشتی بزار اینجا ببینم تاپیک آخرت گفتم چون  کسی نمی‌بینه . دیدم آنلاینی الان  

اللهم عجل لولیک الفرج 💚
سلام دریا جووون الان دیدم کاربریت برگشته به فکرت بودم خیلی دوس دارم عکس دیار جون رو ببینم 😍اگه دوس ...

بعدا میذارم