دریا_خانووم مدیر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 70003 عنوان به نظرتون الان زوده برای بچه دار شدن؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 3489 بازدید | 78 پست سلام من تازه با این سایت آشنا شدم و امروز عضو شدم من ۲۲ سالمه و همسرم ۲۹ سالشه تقریبا سه ساله که ازدواج کردیمهمسرم خیلی بچه دوست دارم ولی به نظر من هنوز زوده شما اگه جای من بودید چیکار میکردید؟؟ یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄 عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈 1399/06/15 | 16:01 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روژین1711 عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 5733 اخلاقش خوبه ولی خیلی کتکم میزنم سر دعواهای کوچیک هم کتکم میزنه این اخلاقشو دوست ندارم وای اینجوری که خیلی بده منشوهرم اصلا دست بزن نداشت ولی وقتی بچه دار شدیم که راه میرفت تا یکم ضربه میخورد سرمن خالی میکرد سر من داد میزدگاهی میزد تو سرم حرصش رو من خالی میکردیعنی یدونبا اومدن بچه اوضاعش بهتر نمیشه
دریا_خانووم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 70003 منم هم سن توام ولی مجردم بستگی به شرایط و روحیات خودت داره من تا ۲۵ حتی ب ازدواجم فک نمیکنم& ... من ۱۹ سالگی ازدواج کردم خیلی پشیمونم یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄 عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
ni1na عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 1394 چقد راحت میگی کتکم میزنه . زیر ۲۵ سال باردار نشو دیگه الان زمان قدیم نیس کهنترس دیر نمیشه
دریا_خانووم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 70003 موافقم کاملا بارداری توی این وضعیت کلی استرس و نگرانی داره دقیقا یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄 عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
saye97_ عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 6057 من ۱۹ سالگی ازدواج کردم خیلی پشیمونم چرا پشیمونی ؟ببین ازدواج تو سن کم بد نیس ولی با توجه ب شرایط و نحوه ی زندگی هر کسی فرق داره مثلا کلا تو خانواده ما زیر ۲۵ ازدواج نمیکنن ولی دلیل نمیشه بد باشه
shadigoliii عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 5944 درس دارم 😄😄 خب درست سخته؟؟ بچتو میتونی بدی کسی نگهداره؟؟ ولی ب نظرم سنی نداری اگر دوست داری فعلا عشق و حال کن منم نامزدم بخاطر کرونا فرصت نشده درسم میخونم دقیقا نامزدمم بچه خیلی دوست داره سنشم زیاده ولی دلم نمیخاد چند سال اول زندگی بچه دار بشم خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات
دریا_خانووم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 70003 وای اینجوری که خیلی بده منشوهرم اصلا دست بزن نداشت ولی وقتی بچه دار شدیم که راه میرفت تا یکم ... فقط این اخلاقش بده یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄 عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
دریا_خانووم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 70003 چقد راحت میگی کتکم میزنه . زیر ۲۵ سال باردار نشو دیگه الان زمان قدیم نیس که نترس دیر نمیشه 😕😟 یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄 عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
دریا_خانووم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 70003 چرا پشیمونی ؟ ببین ازدواج تو سن کم بد نیس ولی با توجه ب شرایط و نحوه ی زندگی هر کسی فرق داره ... من چون تو بهترین سن جوونیم ازدواج کردم پشیمونم دوست داشتم بیشتر مجرد باشم یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄 عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
saye97_ عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 6057 من چون تو بهترین سن جوونیم ازدواج کردم پشیمونم دوست داشتم بیشتر مجرد باشم اره خب اینم هست ولی دیگه ازدواج کردی و تموم شده بهش فک نکنچرا کتکت میزنه ؟😕
دریا_خانووم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 70003 خب درست سخته؟؟ بچتو میتونی بدی کسی نگهداره؟؟ ولی ب نظرم سنی نداری اگر دوست داری فعلا عشق و حال کن&nb ... من قطعا پرستار میگیرم ولی واقعا زوده یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄 عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
zpdixel عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 1922 من ۱۹ سالگی ازدواج کردم خیلی پشیمونم درستو بخون دختر خوب... موقعیتت رو تثبیت کن توی درس و حتی کار نیمه وقت.... مشکل کتک زدن همسرت رو حل کن با مشاور چون بچه ات گناهی نداره ببینه مادرش کتک میخوره و خودشم کتک میخوره یقینن بچه ات خوشحال نیست و نخواهد بود. و مشکلاتت بیشتر میشه
دریا_خانووم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 70003 اره خب اینم هست ولی دیگه ازدواج کردی و تموم شده بهش فک نکن چرا کتکت میزنه ؟😕 دعوامون که میشه میزنه تنها اخلاق بدش هم همینه قصد دارم یه روز تاپیک بزنم و از دوستان راهنمایی بگیرم یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄 عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
saye97_ عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 6057 دعوامون که میشه میزنه تنها اخلاق بدش هم همینه قصد دارم یه روز تاپیک بزنم و از دوستان ر ... 😕😕
دریا_خانووم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 70003 درستو بخون دختر خوب... موقعیتت رو تثبیت کن توی درس و حتی کار نیمه وقت.... مشکل کتک زدن همسرت ... ترس اصلیم هم همینه چون من این دردمو به هیچکس نمیتونم بگم امیدوارم اخلاقش درست شه یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄 عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈