2777
2789
عنوان

به نظرتون الان زوده برای بچه دار شدن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3489 بازدید | 78 پست
اخلاقش خوبه ولی خیلی کتکم میزنم  سر دعواهای کوچیک هم کتکم میزنه  این اخلاقشو دوست ندارم

وای اینجوری که خیلی بده من‌شوهرم اصلا دست بزن نداشت 

ولی وقتی بچه دار شدیم که راه میرفت تا یکم ضربه میخورد سرمن خالی میکرد سر من داد میزد‌گاهی میزد تو سرم  حرصش رو من خالی میکرد

یعنی یدون‌با اومدن بچه اوضاعش بهتر نمیشه

منم هم سن توام ولی مجردم  بستگی به شرایط و روحیات خودت داره من تا ۲۵ حتی ب ازدواجم فک نمیکنم& ...

من ۱۹ سالگی ازدواج کردم خیلی پشیمونم

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا پشیمونی ؟

ببین ازدواج تو سن کم بد نیس ولی با توجه ب شرایط و نحوه ی زندگی هر کسی فرق داره 

مثلا کلا تو خانواده ما زیر ۲۵ ازدواج نمیکنن ولی دلیل نمیشه بد باشه

درس دارم 😄😄

خب درست سخته؟؟ بچتو میتونی بدی کسی نگهداره؟؟ ولی ب نظرم سنی نداری اگر دوست داری فعلا عشق و حال کن 

منم نامزدم بخاطر کرونا فرصت نشده درسم میخونم دقیقا نامزدمم بچه خیلی دوست داره سنشم زیاده ولی دلم نمیخاد چند سال اول زندگی بچه دار بشم 

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   
وای اینجوری که خیلی بده من‌شوهرم اصلا دست بزن نداشت  ولی وقتی بچه دار شدیم که راه میرفت تا یکم ...

فقط این اخلاقش بده 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
چقد راحت میگی کتکم میزنه . زیر ۲۵ سال باردار نشو  دیگه الان زمان قدیم نیس که نترس دیر نمیشه

😕😟

چرا پشیمونی ؟ ببین ازدواج تو سن کم بد نیس ولی با توجه ب شرایط و نحوه ی زندگی هر کسی فرق داره  ...

من چون تو بهترین سن جوونیم ازدواج کردم پشیمونم 

دوست داشتم بیشتر مجرد باشم

خب درست سخته؟؟ بچتو میتونی بدی کسی نگهداره؟؟ ولی ب نظرم سنی نداری اگر دوست داری فعلا عشق و حال کن&nb ...

من قطعا پرستار میگیرم ولی واقعا زوده

درستو بخون دختر خوب... موقعیتت رو تثبیت کن توی درس و حتی کار نیمه وقت.... 

مشکل کتک زدن همسرت رو حل کن با مشاور چون بچه ات گناهی نداره ببینه مادرش کتک میخوره و خودشم کتک میخوره یقینن بچه ات خوشحال نیست و نخواهد بود. و مشکلاتت بیشتر میشه

اره خب اینم هست  ولی دیگه ازدواج کردی و تموم شده  بهش فک نکن چرا کتکت میزنه ؟😕

دعوامون که میشه میزنه 

تنها اخلاق بدش هم همینه 

قصد دارم یه روز تاپیک بزنم و از دوستان راهنمایی بگیرم

درستو بخون دختر خوب... موقعیتت رو تثبیت کن توی درس و حتی کار نیمه وقت....  مشکل کتک زدن همسرت ...

ترس اصلیم هم همینه 

چون من این دردمو به هیچکس نمیتونم بگم 

امیدوارم اخلاقش درست شه