2777
2789
عنوان

پیاده روی در سه ماهه اول بارداری

2310 بازدید | 13 پست

سلام 

پیاده روی تا قبل از اتمام سه ماهگی اول محدودیتی داره یا نه؟

من دو سال هست که حرفه ای پیلاتس انجام میدادم و دکتر زنانم گفته فعلا بذارمش کنار 

الان فقط به پیاده روی اکتفا کردم اما نمیدونم اون هم محدودیتی داره یا نه؟ لطفا اگر میدونین راهنماییم کنین ممنون 

من فقط ماه اول ورزش نکردم بعدش تا اخر بارداری ورزش کردم پیلاتس ریفورمر هم جزوش بود

مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود‌ که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او‌ لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد او‌هم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎                                      🤍من یک عدد غواصم🏊🏻‍♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻‍♀️🐬🐋      امضام زندگیه خودمه.       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بدن با بدن فرق داره ... یکی کوه هم می‌ره عیویش نمیشه .یکی دور از جون چند روز پیش همینجا گفت یک ربع پیاده روی کردم سقط شده ..... بهتره که احتیاط کنی عزیزم .الهی ک خدا حفظش کنه برات 

این نیز بگذرد . . .

عزیزم بدن با بدن فرق داره ... یکی کوه هم می‌ره عیویش نمیشه .یکی دور از جون چند روز پیش همینجا گفت یک ...

سلامت باشین،  البته من به ورزش کلا بدنم عادت داره الان پیاده روی نسبت به پیلاتسم مثل تایم استراحت میمونه برام 😄، آخه مامانم گفت یکساعت پیاده رپی که میری شاید زیاد باشه! اما من از یکجا نشستن و فقط خوردن و خوابیدن متنفرم چون دوستم همینجوری بود و اواخر بارداری هزارتا مریضی گرفت 

تا وقتی که دکترت برات استراحت مطلق نداده پیاده روی مشکلی نداره. و حداقل روزی نیم ساعت پیاده روی خیلی ...

من گاهی یکساعت پیاده روی میرم 😎

نسبت به ورزش پیلاتسم پیاده روی یجور تفریح برام حساب میشه 

من فقط ماه اول ورزش نکردم بعدش تا اخر بارداری ورزش کردم پیلاتس ریفورمر هم جزوش بود

چه عالی

البته من قصد دارم بعد اتمام ماه ۳ فعلا بجای پیلاتس برم یوگا بارداری خیلی تعریفشو شنیدم

چه عالی البته من قصد دارم بعد اتمام ماه ۳ فعلا بجای پیلاتس برم یوگا بارداری خیلی تعریفشو شنیدم

خیلی خوبه اما برای من کم بود

مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود‌ که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او‌ لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد او‌هم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎                                      🤍من یک عدد غواصم🏊🏻‍♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻‍♀️🐬🐋      امضام زندگیه خودمه.       
اه جدا!!! من گاهی یکساعت پیاده روی میکنم ولی احساس خاصی بعدش نداشتم 

عزیزم بدن همه با هم فرق داره خیلیا با این پیاده روی ب مشکل خوردن من خودم ۱ ساعت پیاده میرم زیر دلم درد میکنه آدم احتیاط کنه بهتره

تو نور منی،بین این همه سایه💛
عزیزم بدن همه با هم فرق داره خیلیا با این پیاده روی ب مشکل خوردن من خودم ۱ ساعت پیاده میرم زیر دلم د ...

وای اینجوری آدم میترسه 😅پس شاید من هم تایمشو کمی کم کنم البته چندبار  فعلا یکساعت شد باقی روزام کمتر بود زمانش