2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول و وسط و آخر هر ماه میگن اقدام نباشه به خاطر حالت های ماه،بقیه اش موردی نداره حتی ماه صفر

یا امام حسین سه سال بود این موقعها کارهام را میکردم واسه سفر به بهترین نقطه دنیا،چه سخته که امسال اربعین ندارم،تو را به سه ساله ات قسم میدم برام پدری کنی و از خدا بخوای بهم یه بچه صالح و سالم بده و سال دیگه بیارمش پابوست،اگه امضام را خوندید دعام کنید🥺🥺
میگن بچه ناقص در میاد  نمی‌دونم والا  دلم خیلی بچه میخواد از شانس این دوماه اومد جلو پای ...

نه بابا چی بچه ناقص میشه عزیزم اقدام بکن ان شاء اله که بازدار بشی و یهربچه دختر یا پسر تپل وخوشگل وسالم تو دامنت بیاد

میگن بچه ناقص در میاد  نمی‌دونم والا  دلم خیلی بچه میخواد از شانس این دوماه اومد جلو پای ...

این ایام فقط منع شده و میگن مکروه 

باقی ایام موردی نداره 

.

- جماع در شب و روزى که ماه و خورشید گرفته است. ۲- هنگام غروب خورشید. ۳- هنگام طلوع فجر تا طلوع آفتاب. ۴- شب اول ماه غیر از ماه رمضان. ۵- در شب آخر ماه. ۶- جماع بعد از احتلام در خواب. ۷- جماع در اتاقى که بچه‏اى وجود داشته باشد. ۸- نگاه کردن به فرج هنگام جماع. ۹- جماع به صورت عریان. ۱۰- جماع در زیر آسمان. ۱۱- جماع رو به قبله و پشت به قبله. ۱۲- هنگامى که شکم پر است. ۱۳- جماع در جایى که کودکى باشد که به آنها نگاه کند یا سر و صداى آنها را بشنود، هر چند چیزى متوجه نشود. ۱۴- جماع در فرصت بین اذان و اقامه نماز که مخصوص اعمال عبادى است. ۱۵- جماع بدون وضو یا غسل. ۱۶- جماع در شب عید قربان. ۱۷- جماع در شب عید فطر.

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
نه عزیزم میگن اول وسط و آخر ماه اقدام نکن نه کل ماه رو هیچ مشکلی نداره  یا علیزبگو شروع کن😂😂

دست رو دلم نزار اقدام کردن خیلی سخته 

آدم کم میاره دو ماهه اقدام کردم این ماه ام خبری نشد  امروز ۲ مین روز پریودمه دارم از درد میمیرم ( بخاطره اقدامه به نظرتون) من اینجوری درد نداشتم اصلا

دست رو دلم نزار اقدام کردن خیلی سخته  آدم کم میاره دو ماهه اقدام کردم این ماه ام خبری نشد  ...

فک نمیکنم شما قبلا آزمایش دادی عفونتی چیزی نداری همه چیزت نرماله برای اقدام