2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون قاضی که مرحله قبل رفتیم پیشش؟من جلوی اون استرس دارم گفتم شاید جای دیگه میفرستن.بعد نمیدونید که ...

پیش قاضي پروندتون

وکیل و شما و داوری ک از سمت شماس

و طرف مقابل و داورشون 

پیش قاضي پروندتون وکیل و شما و داوری ک از سمت شماس و طرف مقابل و داورشون 

اوووه همه هستن.اخه شوهرم حرفایی میزنه که واقعا خجالت میکشم همش تو فکر اینم که چقدر اونموقع اذیت میشم.مرسی عزیزم

داورا رو خودتون میتونید انتخاب کنید خود قاضی داوری نمیکن ولی هر چه که داور صادر کن لازم الاجرا هست ل ...

آره میدونم داور رو خودمون انتخاب میکنیم.ولی نمیدونستم که قاضی هست یا نه.البته وکیلم میگفت قاضی میتونه حرف داورا رو قبول نکنه یا بکنه اون بستگی به خودش داره نگفت که لازم اجراست!نمیدونم کی رو ببرم بهتره.بعضی وقتا میگم مامانم بعضی وقتا میگم بابام.نمیدونم کدومشون روی شوهرم اثر بیشتری میذاره

داورا رو خودتون میتونید انتخاب کنید خود قاضی داوری نمیکن ولی هر چه که داور صادر کن لازم الاجرا هست ل ...

یعنی قاضی اصلا حرف نمیزنه؟اخه قاضی هم دلش میخواد ما سازش کنیم 

یه نفر از اشناها بود ک شوهرش دادخواست داده بود ، پیش قاضی خانمش گفته بود طلاق نمیخام قاضی ب شوهرش گف ...

بعد چی شد؟ شاید قدیم بوده الان که میگن در هر صورت قسطی میشه حالا در اون صورت شاید قاضی دست بالاتر بگیره

آره میدونم داور رو خودمون انتخاب میکنیم.ولی نمیدونستم که قاضی هست یا نه.البته وکیلم میگفت قاضی میتون ...

یک شخصی ببر که حرفش رو شوهرت اثر داشته باشه بنظرم پدرت بهتر مادرا احساساتی تصمیم میگیرن یکی ببر که شوهرت براش احترام زیادی قائل درست قاضی میتون رای داور قبول نکن ولی اگر شما توافق کردید و امضا کردید اون باید انجام بدید دیگه البته من مباحث داوری چند ماه پیش خوندم دقیق یادم نیس ولی همچین چیزی بود