2777
2789
یک شخصی ببر که حرفش رو شوهرت اثر داشته باشه بنظرم پدرت بهتر مادرا احساساتی تصمیم میگیرن یکی ببر که ش ...

الان که شوهرم از کل خانوادم نفرت داره بیخودی.ولی خانواده من باهاش اینطور نیستن.و اینکه میترسم پدرم به خاطر غرور مرد بودنش وقتی بشنوه شوهرم میگه طلاق بگه خوب به جهنم طلاق بده.ولی مامانم عصبانیت اونو کنترل کنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتون درخواست دوستی دادم قبول نکردید ، یه چیزایی هست ک فک کنم کمکتون کنه تو خصوصی بگم بهتره ب نظرم

عزیزم یک تایپیک پربازدید شرکت کردم اینقدر لایک کردن پیاما گم شد.الان دیدم قبول کردم

شوهرش یه چن ماهی خوب شد باهاش اما دوباره اذیت کردناش شروع شد تا اینکه یه کارایی کرد خانومش الان راضی ...

چه خوب کاش اول دو بار مهریه میدادن بعد جلسه میذاشتن.که بفهمن مهریه دادن اینقدر کشکی نیست