2789
عنوان

اونایی که بی محبتی و بی توجهی میبینن از شوهراشون لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 97 پست
من امسال میرم ۱۹ یکم زود ازدواج کردم ولی وقتی راضی باشی دیگه دیر و زود نداره که  البته بگم برا ...

فقط ۱۷سالگی۴تا خاستگار داشتم دیگ تمام

زشتم نیستم

اگ بخای تویکی از تاپیکام عکسمو میزام تگت میکنم

البته همش خونه ام فقط دانشگا میرفتم ک اونم تعطیل

ینی خدا ب چ مناسبت۹۹/۹/۹میخاد ارزوی همتونو براورده کنه؟؟؟😂ولی خدایی چ روزی بشه اون روز حاال همع ملت عالیییی😂😍         هواپیما از اسمون گل میریزه رو سراتون😍🌼واااای چ شوووود😂😂😂😂😂😂😍           
همینه بخدا   خب همسرت بلد نیست دیگه از کجا باید یاد میگرفته؟ از فوش و بدوبیراه گفتن که احساس د ...

هفتم 

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

موافقم همه چی به خانواده ربط داره 

آره دیگه بچه چندین سال تو اون خانواده بوده بزرگ شده 

بخدا پسرعمه من یه پسر عصبیه چرا چون پدر مادرشم عصبی بودن همش باهم دعوا میکردن 

ولی اونیکی پسرعمم چون بابامامانش عاشق هم بودن بهم محبت میکردن چپ و راست قربون صدقه زنش میره 

ریشه اصلی خانوادس 

نَفَسـِ حَمیدَمَمـ 🥰🙈

من ۴ سال ازدواج کردم اوایل همسرم بروز نمیدهد محبتو بروزمیدادها ولی من بیشتر دلم میخواست الان بهم عادت کرده دیگه ازبس که خودم سمجی کردم تا صبحانبوستم نمیره سرکار بعضی وقتاهم که عجله داره نمیرسه بوسم کنه ازسرکارکه میاد بهش میگم ویتامین بوسم اومده پایین حق الزحمه امروزم یادم رفت اونم گردنمو میبوسه همشم باخنده وبچگونه حرف زدنو شادی منم مثل شما ۲۱سالمه خیییلی بایدخودت نشاط واردخونه کنی تانشاط دریافت کنی قشنگ احساستومیفهمم

منم تو شرایط شما بودم همه میگفتن ترشیدی ۲۳ سالم بود ازدواج کردم ولی به خدا الان پشیمونم نه که بگم زن ...

انسالله ازدواج کنم بزودی بعد راجب دوران مجردیم فک کنم😀

ینی خدا ب چ مناسبت۹۹/۹/۹میخاد ارزوی همتونو براورده کنه؟؟؟😂ولی خدایی چ روزی بشه اون روز حاال همع ملت عالیییی😂😍         هواپیما از اسمون گل میریزه رو سراتون😍🌼واااای چ شوووود😂😂😂😂😂😂😍           
فقط ۱۷سالگی۴تا خاستگار داشتم دیگ تمام زشتم نیستم اگ بخای تویکی از تاپیکام عکسمو میزام تگت میکنم ا ...

همش خونه ای ؟؟؟ 

خب دختر پاشو دو دفه بیرون برو بذا ببیننت دیگه 😂😂😂😂 

از خونه موندن شوهر‌درنمیاد

نَفَسـِ حَمیدَمَمـ 🥰🙈
انسالله ازدواج کنم بزودی بعد راجب دوران مجردیم فک کنم😀

😂😂😂 راسته که میگن نرود میخ آهنین بر سنگ ایشالا یه شوهر خیییییییلی خوب نسیبت بشه انقدر خوشبخت بشی انقدر شاد باشی بیای بهم بگی فلانی دیدی اشتباه میکردی😍😍😍

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
آواز دهل از دور خوش هست تو که همیشه تو خونه زندگیشون نیستی از کجا میدونی جاری هات راضی هستن 

جاری هام هم میدونن شوهر من بی محبته انقد که پیش اونها هم خشک و بی عاطفه س شوهرای اونا تحویل میگیرن زنهاشونو لقمه میگیرن براشون نازشونو می کشن پیش من و شوهرم ولی اون یاد نمیگیره 

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
همش خونه ای ؟؟؟  خب دختر پاشو دو دفه بیرون برو بذا ببیننت دیگه 😂😂😂😂  از خونه موندن ش ...

کجا برم مثلن؟؟

بابام اجازه نمیده بیرون برم😪

هفتم 

ابلفضل😐😂

همینه دیگه همه ازدواج کردن رفتن اون انقد تو خونه مونده مونده بیشتر اژ همه رو اون تاثیر گذاشته 

حق میدم بهش واقعا به توام حق میدم میدونم چی میگی 

ولی سعی کن یاد بدی چجور محبت کنه بذا یاد بگیرع تو که میدونی اون تو چه خانواده ای بزرگ شده محبت ندیدع خودشم پس بهتره اروم اروم پیش بری 

نَفَسـِ حَمیدَمَمـ 🥰🙈
کجا برم مثلن؟؟ بابام اجازه نمیده بیرون برم😪

ایشالا تاپیک ۹۹/۹/۹ رو شما بزنی که عقد کردی با یه شاهزاده سوار بر اسب

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
کجا برم مثلن؟؟ بابام اجازه نمیده بیرون برم😪

بیست و یک سالته چجوری اجازه نمیده؟؟؟ 

با دوستات برو بگرد بچرخ چی میشه مگه؟ 

بهش بگو دیگه به سنی رسیدم که حق داشته باشم بیرون برم 

من شونزده سالم که بود بیرون میرفتم با همه ولی خب باید سر ساعت خونه میبودم

نَفَسـِ حَمیدَمَمـ 🥰🙈
😂😂😂 راسته که میگن نرود میخ آهنین بر سنگ ایشالا یه شوهر خیییییییلی خوب نسیبت بشه انقدر خوشبخت بشی ...

مرسی عزیزممم

ن فدات شم اشتبا نمیکنی

میدونم چی میگی من الان تا ساعت ۱۱میخابم بعدش بیدارشدم صبحانه میخورم ناهارمم ک اماده میکنه مامان مهمون بیاد فوقش یکم کمک مامانم میدم همش استراحت و گوشی واهنگ،ولی خب متاهلی کلی مسعولیت داره مث مامانم ک میفمم چقد زحمت میکشه،ولی خب  ازدواجم شیرینیای خودشو داره 

میدونم ازدواج کنم بعد این ک کلی مهمون اومد خونم چقد دلم مامانم و مجردیام رو میخاد😂

بعد به نظرمم دیدن فیلمای رمانتیک وعاشقانه باعث میشه توقع بی جاازهمسرت داشته باشی من خودم اینستاگرام که داشتم همش می گفتم وای نگاه شوهرش چجوری خونه رو رمانتیک تزئین کرده سوپرایزش کرده وای نگاه اون برازنش چی خریده ازاین چیزا هی میدیدمو فکرمیکردم اینستارو پاک کردم خیلی الان ذهنم راحت تره دیگه هرکسی هرکاری کنه رو نمی بینم والا شوهرای بیچاره ما ازشدت خستگی ساعت ده شب خوابشون میبره بعد بیام با ی نفر تو فیلم یااینستا که معلوم نیست پولشویی کردن چه غلطی کردن مقایسشون کنم.