2789
عنوان

اونایی که بی محبتی و بی توجهی میبینن از شوهراشون لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 97 پست
ایشالا تاپیک ۹۹/۹/۹ رو شما بزنی که عقد کردی با یه شاهزاده سوار بر اسب

انشالله❤

ینی خدا ب چ مناسبت۹۹/۹/۹میخاد ارزوی همتونو براورده کنه؟؟؟😂ولی خدایی چ روزی بشه اون روز حاال همع ملت عالیییی😂😍         هواپیما از اسمون گل میریزه رو سراتون😍🌼واااای چ شوووود😂😂😂😂😂😂😍           
بیست و یک سالته چجوری اجازه نمیده؟؟؟  با دوستات برو بگرد بچرخ چی میشه مگه؟  بهش بگو دیگه ...

اجازه نمیده دیگ عزیزم

منم از خدام برم بیرون با دوستام

ینی خدا ب چ مناسبت۹۹/۹/۹میخاد ارزوی همتونو براورده کنه؟؟؟😂ولی خدایی چ روزی بشه اون روز حاال همع ملت عالیییی😂😍         هواپیما از اسمون گل میریزه رو سراتون😍🌼واااای چ شوووود😂😂😂😂😂😂😍           

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جاری هام هم میدونن شوهر من بی محبته انقد که پیش اونها هم خشک و بی عاطفه س شوهرای اونا تحویل میگیرن ز ...

حالا از من همه شون مثل هم هستن فقط شوهر من یه ذره بهتره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اجازه نمیده دیگ عزیزم منم از خدام برم بیرون با دوستام

بشین یه بار باهاش اروم صحبت کن 

بابای من ک اینجوریه باهاش یکم تندی کنه پاشو میذارع رو دنده لج سعی کن متقاعدش کنی که دیگه بزرگ شدی 

نَفَسـِ حَمیدَمَمـ 🥰🙈
بشین یه بار باهاش اروم صحبت کن  بابای من ک اینجوریه باهاش یکم تندی کنه پاشو میذارع رو دنده لج ...

عزیز دلم میدونم چی میگی

ولی کلن عمو ها و داییام یا همون طایفمون بیرون رفتن دختر رو بد میدونن متاسفانه

بابامم میگ بخاطر حرف مردم ک مزخرف نگن پشت سرت بیرون نرو تنهایی

عزیز دلم میدونم چی میگی ولی کلن عمو ها و داییام یا همون طایفمون بیرون رفتن دختر رو بد میدونن متاسفا ...

ای وای پس کلا نمیشه 

همون دانشگاهتو ادامه بدی باید حداقل اونجوری بهتره  تا خونه موندن 

نَفَسـِ حَمیدَمَمـ 🥰🙈
ای وای پس کلا نمیشه  همون دانشگاهتو ادامه بدی باید حداقل اونجوری بهتره  تا خونه موندن&nbs ...

اره عزیزم❤

من این مشکلو با دوست پسرم دارم ...هروقتم ازش گله میکنم میگه من همینجوری تربیت شدم دیگه ولی بدون که تو نفسمی ...همین ته ابراز علاقشه ...بوس کردنم تا من بوسش نکنم اون نمیکنه ..مدلشه دیگه

از آیینه بپرس....نام نجات دهنده ات را ..💎