2789
عنوان

اونایی که بی محبتی و بی توجهی میبینن از شوهراشون لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 97 پست
حالا باز خوبه تو داریش من ک شوهرم ندارم چی بگم دلم خونه زندگی واسه خودم میخاد

ای وای مجردی عشقه تو متاهلی چیزی نیست بعدا میبینی 

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شوهر من میگه خیلی ام میگع ولی من محبت عملی ازش نمیبینم و دلم شکسته

مثلا امروز دیدم آخرین بازدیدشو یه کار کرده من نبیینمص  

خسته شدم ازش

اسمم ریحانه ست .🌺در کوی ما شکسته دلی میخرند و بس🙂رضی به رضائک 💚

همسر من اصلا اینجوری نیست خودمم نیستم جفتمونم بااحساسیم یعنی خانوادش اینجوری بودن از اول به خانواده هم خیلی مربوطه اگ خشک باشن خب معلومه پسرشونم خشک میشه ، من خودم انقد که براش لوس میشم بچه گونه حرف میزنم اونم یاد گرفته برام لوس میشه  

از بغلم ک رد میشه یدونه بوس میکنه خودمم همینم 

بنظرم به خودتم یه نگاه بکن شاید استارتو خودت باید بزنی تا اونم بهت نگاه کنه 

نَفَسـِ حَمیدَمَمـ 🥰🙈
اونم به وقتش عزیزم....باور کن خیلی ها به زندگی مجردها حسرت میخورن....😑

باش درسته

ولی خب دلم میخاد متاهل باشم

دعام کن❤

ینی خدا ب چ مناسبت۹۹/۹/۹میخاد ارزوی همتونو براورده کنه؟؟؟😂ولی خدایی چ روزی بشه اون روز حاال همع ملت عالیییی😂😍         هواپیما از اسمون گل میریزه رو سراتون😍🌼واااای چ شوووود😂😂😂😂😂😂😍           
ان شاالله هرچه زودتر ب آنچه که دلت میخاد برسی

ینی خدا ب چ مناسبت۹۹/۹/۹میخاد ارزوی همتونو براورده کنه؟؟؟😂ولی خدایی چ روزی بشه اون روز حاال همع ملت عالیییی😂😍         هواپیما از اسمون گل میریزه رو سراتون😍🌼واااای چ شوووود😂😂😂😂😂😂😍           
گلم بشین باهاش اروم و قشنگ حرف بزن شاید دغدغه و مشکلاتی داره  سعی کن خودت مهربون باشی و اون چی ...

خودش میگه پیش بچه ها خجالت میکشم بخاطر همون فقط تو اتاق میگم ولی میدونم بهانه ست

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 

من که هیچ باشوهرم حرف نمیزنم هیچ تمایلی ندارم ببینمش،ازنامزدی تاحالا که هفت ساله عروسی کردیم ودوتابچه دارم،هرحرفی زدم بهانه پیداکرد بحث راه بندازه وبگه که من وخانواده م پایینترازاوناییم،اه که حالم ازش بهم میخوره،

هلو منم هستم

وِلکام گلم😘😂😂

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
شوهر من یه ۶ ماهی بود اینطوری بود  بعدش فهمیدم‌پای یه دختر دیگ وسطه

ای وای من 😢

باش درسته ولی خب دلم میخاد متاهل باشم دعام کن❤

امیدوارم خدا حال دلتو خوب کنه و یه همسر وفادار و لایق بهت بده عزیزم🌹

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱