2789

سلام دوستا شوهرای شما هم بی محبته نسبت بهتون من خیلی در عذابم از این بابت دلم لک زده واسه یه بوسه بی دلیل ی دوستت دارم یه عزیزم یه توجه اینا همش تو فیلماست که انقدر هم دیگه رو دوست دارن یا واقعیت هم داره خیلی سخته کاش یکی اینا رو بهم می گفت نمیدونم اسمش گدایی محبته عقده ای بودنه یا حسودی هر چیه بد چیزیه

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایشالا درست بشه

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 

حالا باز خوبه تو داریش

من ک شوهرم ندارم چی بگم

دلم خونه زندگی واسه خودم میخاد

ینی خدا ب چ مناسبت۹۹/۹/۹میخاد ارزوی همتونو براورده کنه؟؟؟😂ولی خدایی چ روزی بشه اون روز حاال همع ملت عالیییی😂😍         هواپیما از اسمون گل میریزه رو سراتون😍🌼واااای چ شوووود😂😂😂😂😂😂😍           

گلم بشین باهاش اروم و قشنگ حرف بزن شاید دغدغه و مشکلاتی داره 

سعی کن خودت مهربون باشی و اون چیزایی که میخای اون برات انجام بده تو انجام بده ببین اونم تغییر میکنه یا ن 

اگ مشکلت حاده ازش بخا برین پیش روانشناس اگ نیومد تنها برو حتما

بگفت تو ز چه سیری؟ بگفتم از جز طُ👑

اینا حق طبیعیه یه زنه ولی کمتر مردی اینو عمیق میفهمه...😔

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

اومدم بگم هیچ کس تنها نیست😐😂 منم مثل خودتم

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
من من

آیا چون ما قبل ازدواج عاشق هم نبودیم اینطور شده یا هست چنین چنین موردی هم من 8 ساله نمیبینم

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم