2777
2789
امروز که یکی تو نی نی سایت فال منو گرفت اعصابم داغونه

چرا فالش بد اومد

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونی که درست بگه متوجه میشیم

😒😒😒خوب چراسری که دردنمیکنه دیگه دستمال میبندی

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯
من امتحان نکردم ولی شوهرم همیشه بم میگه تو حس ششمت قوی 

من بگيد لطفااا همسرم بازم شيطنت ميكنه ؟قبلا رابطه جنسي داشته با كسي؟؟

در تاريخ 99/9/9 بهترين اتفاق زندگيم ، معجزه ي زندگيم رخ خواهد داد،الهي امين
چرا فالش بد اومد

این بود آخه همچین آقایی دور و بدم نیست که تازه بخواد منو ساپورت مالی کنه فقط فکرم درگیر همسرم شد یعنی با کسی رابطه داره؟☹

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
این بود آخه همچین آقایی دور و بدم نیست که تازه بخواد منو ساپورت مالی کنه فقط فکرم درگیر همسرم شد یعن ...

اصلا بهش فکرم نکن

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
این بود آخه همچین آقایی دور و بدم نیست که تازه بخواد منو ساپورت مالی کنه فقط فکرم درگیر همسرم شد یعن ...

شاید منظورش مادر شوهرته میخای یکی معرفی کنم ۵ هزار میگیره برا تک نیت کارش خوبه به دلت بد راه نده اسمی از رابطه و خیانت شوهرت نیاورده

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

به خاطرفال می خوای به شوهرت مشکوک بشی زندگیت روخراب کنی اصلا فکرنکن

یه روزخوب می یاد...