2777
2789
حسم میگه یکیو میخوای ک پولدار باشه ولی ب نظرم یکی درحد متوسط ولی با شرایطت جور میاد 

نه اتفاقا خرپول نمیخوام فقط ی کار درست و درمون و ماشین و خونه متوسط داشته باشه حله

بقیشون چی بقیه سوالامم جواب بده گلم

زمانش کیه

یا رقیه
اصلا بهش فکرم نکن

یعنی دروغه؟ من به فال و اینا اعتقادی ندارم اما این چیزا اعصابمو به هم میریزه حالا یه چیزی هم هست همسرم مغازه داره و فقط یه کوچه با خونه فاصله داره منم هر روز بهش سر میزنم اگه چیزی باشه میبینم دیگه نه؟؟؟؟

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اتفاقا خرپول نمیخوام فقط ی کار درست و درمون و ماشین و خونه متوسط داشته باشه حله بقیشون چی بقیه س ...

خالی نبند ته دلت میگی داشته باشه خب اینام کم نیستن عزیزم ی پسر الان اینارو داشته باشه میشه پولدار 😂😂

حسم میگه یکیو میخوای ک پولدار باشه ولی ب نظرم یکی درحد متوسط ولی با شرایطت جور میاد 

واسه منم بگو لطفا کسی هست بهم حس داشته باشه و خودم ندونم 

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ🕊~
شاید منظورش مادر شوهرته میخای یکی معرفی کنم ۵ هزار میگیره برا تک نیت کارش خوبه به دلت بد راه نده اسم ...

خدایی راست میگه؟ اگه کارش درسته بده

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
ب نظرم آره شاید بهت بگه و تو از اینکه اون اینو بهت گفته شوکه بشی 

درمورد منم بگو این فالی که برام گرفتن درسته؟

ب نظرم آره شاید بهت بگه و تو از اینکه اون اینو بهت گفته شوکه بشی 

خیلی از حس ششمی ها حرف تو رو گفتن

میتونی حدس بزنی شغلش دولتی یا ازاد 

در کل میتونی از ظاهرش بگی

چی گفتن فالتو بهم میگی 

شغلش دولتی ب نظرم یکمم سرسنگین و ظاهرشم تیپ شخصیت میزنه بیشتر و کم حرف 

اسمش میتونه اشکان یا محمد حسن باشه؟

در مورد ازدواج با من فکر هم میکنه؟

ن عزیزم اصلا اینجوری نیست شوهر تو از جون ودل برا زندگیش مایه میذاره و ب نظرم کارشم یکم سخته و مرد زندگی شمارم خیلی دوس داره شاید خودش کم اهل خرید کردن باشه ولی برا تو کم نمیذاره اینارو حسم گفت دیگه خود دانی بعدش تو زندگی فکرتو ب هر سمتی ک بدی عین همون برات اتفاق میفته جذبش میکنی عزیزدلم فکرت همیشه مثبت باشه ن منفی