2777
2789

بدون اینکه عاشق طرف باشی ازدواج کنی زندگی چطوری میشه؟ فقط یه عادت باشه حتی دوس داشتن خیلی معمولی باشه.مثلا ب خاطر موقعیت و شرایط و... کسی تجربه داره خودش یا اطرافیان؟؟

مخالفی با نظرم ریپلای نکنننن خانوم محترم و با شخصیت💞هر روز برای هدفم میجنگم، اینگونه هر روز نزدیک و نزدیک تر میشوم❤

راستش من به خاطر  اخلاق خوبش و دینداری 

الآن عقد هستیم .

دادم فداکاری هاشو میبینم و از اول کمی عاشق ترم

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی دوست داشتم ک لعنت خدا بر او باد😂

بعد عاشق ی پسری بود و پسره نمیخاستش

هیچی دیگه با ی مرد دیگه ازدواج کردتازه میگفت ازش بدم میاد 

ولی الان یک ماهه بچشون بدنیا اومده

عروس مرداد ۹۸ بود💆‍♀️

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁

عزیزم عشق واقعی عشقی هست که در اثر رفتار خوب و احترام و کم کم بوجود بیاد.

راستش به نظرم عشق اون جوری تغییر هورمونی هست

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"

من اصلا نمیشناختمتش کاملا سنتی فردا  دوم سالگردازدواجمونه خدارو صد هزار مرتبه شکر خوشیم مشکل هست تو هر زندگی اما تموم میشه حل میشه وخداروشکر

یه جا نوشته بود                وقتی یکی داره  با تمام وجود نصحیتت میکنه            مخاطبش تو اون لحظه تو نیستی                             خودش در گذشته شه!

من 14سالم بود با پسرداییم ک25سالش بود به زور ازدواج کردم دراخرم یا باهم حرف نمیزدیم یا وقتی حرف میزدیم دعوا نهایت طلاق گرفتم ازش

عشق خیلی به زندگی کمک میکنه حتی یه دوس داشتن ساده(:

زندگی بدون عشق مث غذای بدون نمک میمونه میخوریش اما مزه خاصی نمیده ❤️🌹البته الان یکیو دارم اندازه همه دوسم داره🤤😅