2777
2789
عنوان

معنی این کار رییسم یعنی چی ؟؟؟کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خیلیا خوششون نمیاد تو محیط کاریشون اینطور باشه شما چرا به پبام بی ربطشون جواب دادین ،رعایت احترام در حد سلام علیک و این چیزاس اینکه پیام بدم موهاتون اینطور و اونطوره دیگه روابط کاری نیست ک

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤
اون پیام داد ک خیلی موهاتو دوس دارمو فلان و ایناااا 

😮😲

رئیستون حق داره 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان

همسر منم که مدیر یه شرکت هستن اجازه روابط خارج از محدوده به پرسنل نمیدن یعنی پرسنل با پرسنل چون اینجور روابط روی کار تاثیر منفی داره شما هم وقتی طرف نشسته روبروتون دلیلی برای پی ام نیست پس نباید جواب میدادین رییس خواسته بهتون گوشزد کنه که حواسش هست

خب خیلیا خوششون نمیاد تو محیط کاریشون اینطور باشه شما چرا به پبام بی ربطشون جواب دادین ،رعایت احترام ...

اینجا حرم سراس همه با هم دگن منم دارم جدا میشم اقای دکترم متاهله من ادامه ندادم فقط تشکر کردم ولی مهندس نمیدونم چرا سنگین شده باهام 

اینجا حرم سراس همه با هم دگن منم دارم جدا میشم اقای دکترم متاهله من ادامه ندادم فقط تشکر کردم ولی مه ...

بهرحال آقای دکتر حق نداشتن همچین پیامی به شما بدن..... 

حق با رئیستون. حتما میشناختتش که بهت اینو گفته. 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان
اینجا حرم سراس همه با هم دگن منم دارم جدا میشم اقای دکترم متاهله من ادامه ندادم فقط تشکر کردم ولی مه ...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بهرحال ایشون که متن پیام نمی دونن حالا شما یه مدت رعایت کنید رییستون متوجه میشن که خبری نیست

حالا با استفاده ی ایشون اتفاقی نیوفتاد😉

چرا فرقه ها برای اینکه افراد رو جذب کنند نماد های خودشون رو روی لباس ها و معماری ها و...... رواج میدن تادرنظرمردم عادی بشه چیه اوناعلاقه پیدا کنن شما لباس هارو ببینی روشون یه تیکه های فلزی هست مثل مثلثه اونم نماد شیطان پرستی هست دارن رواج میدن تا افراد روجذب کنن بعد به انحراف بکشونن شستوشوی مغزی بدن تا ترغیب بشن برای خودکشی

اون لطف دارید از نظر من نوعی نخ دادن است!

نگاه خریدارانه‌ی مردک متاهل به زن متاهل چه "لطفی" است؟؟؟!!!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...