سلام بچه ها من منشی یه دفترمهندسی ام ک رییسم روی یکی از پرسنل حساسه وچند باری بهم گفته ک به اون محل نزارم ایشونم دکتره و یکی از شرکاعه به هر حال احترامش واجبه و من میاد بهش احترام میزارم یبار ک دوباره اومده بود و جلوی میز من نشسته بود شروع کرد به من پی ام دادن منم جواب دادم همون لحظه رییسم یع اسکرین از دوربین مخفی دفتر فرستاد ک ایشون جلوی منه گوشی دستشه منم گوشی دستمه بدون هیچ توضیحی بعد از اون خیلی باهام سرسنگین شد یعنی منظور رییسم چی بود ؟؟
خب خیلیا خوششون نمیاد تو محیط کاریشون اینطور باشه شما چرا به پبام بی ربطشون جواب دادین ،رعایت احترام در حد سلام علیک و این چیزاس اینکه پیام بدم موهاتون اینطور و اونطوره دیگه روابط کاری نیست ک
به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤
همسر منم که مدیر یه شرکت هستن اجازه روابط خارج از محدوده به پرسنل نمیدن یعنی پرسنل با پرسنل چون اینجور روابط روی کار تاثیر منفی داره شما هم وقتی طرف نشسته روبروتون دلیلی برای پی ام نیست پس نباید جواب میدادین رییس خواسته بهتون گوشزد کنه که حواسش هست
اینجا حرم سراس همه با هم دگن منم دارم جدا میشم اقای دکترم متاهله من ادامه ندادم فقط تشکر کردم ولی مه ...
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
چرا فرقه ها برای اینکه افراد رو جذب کنند نماد های خودشون رو روی لباس ها و معماری ها و...... رواج میدن تادرنظرمردم عادی بشه چیه اوناعلاقه پیدا کنن شما لباس هارو ببینی روشون یه تیکه های فلزی هست مثل مثلثه اونم نماد شیطان پرستی هست دارن رواج میدن تا افراد روجذب کنن بعد به انحراف بکشونن شستوشوی مغزی بدن تا ترغیب بشن برای خودکشی
نگاه خریدارانهی مردک متاهل به زن متاهل چه "لطفی" است؟؟؟!!!
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...