2777
2789
عنوان

معنی این کار رییسم یعنی چی ؟؟؟کمک

919 بازدید | 51 پست

سلام بچه ها من منشی یه دفترمهندسی ام  ک رییسم روی یکی از پرسنل حساسه و‌چند باری بهم گفته ک به اون محل نزارم ایشونم دکتره و یکی از شرکاعه به هر حال احترامش واجبه و من میاد بهش احترام میزارم یبار ک دوباره اومده بود و جلوی میز من نشسته بود شروع کرد به من پی ام دادن منم جواب دادم همون لحظه رییسم یع اسکرین از دوربین مخفی دفتر فرستاد ک ایشون جلوی منه گوشی دستشه منم گوشی دستمه بدون هیچ توضیحی بعد از اون خیلی باهام سرسنگین شد یعنی منظور رییسم چی بود ؟؟

حسودیش شده😂😂

خدای مهربونم از اعماق وجودم برای لطف بی کرانت سپاسگذارم و میدونم همیشه منو میبینی و صدای من رو میشنوی از اینکه نور امیدم در تمام لحظه های تاریک ناامیدی بودی سپاسگذارم،و از این لحظه تا اخرین لحظه زندگیم تک تک ثانیه های باقی مانده عمرم رو ب قدرت بینهایتت گره میزنم من رو در مسیری قرار بده ک هم تو خشنود باشی و هم من رستگار ،همه چیز من ب دستهای پر مهر تو سپرده شده❤️برای همتون ارزوی اشکی از جنس شوق دارم😘❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرکنم میخوادتت🤘😅

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@

روت کراش داره😂

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

اقا دكتر پي ام داد بهتون رييستون حسودي كرد؟خب اون اقا نميتونست باهاتون حرف بزنه روبروتون نشسته بود خب

در تاريخ 99/9/9 بهترين اتفاق زندگيم ، معجزه ي زندگيم رخ خواهد داد،الهي امين

وقتی در محیط کاری، با همکارتون روبروی همدیگه هستید، چه دلیلی داره که پیامک بازی کنید؟؟؟؟!!!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...