2777
2789
عنوان

حس ششمی ها بیاین منم حس ششمی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 160 پست
 اواخر دی یا اوایل بهمن همین امسال باردار میشی و احتمال ۸۰ درصد دختره. قبل از بارداریت بطور غیر ...

اسی میشه درموردمن بگی؟امسال ازدواج میکنم دیگه؟

اگه میشه یه صلوات مهمونم کنین...مرسی  راستی توی تاپیک های ختم ونذر یامذهبی تگم کنین.پیشاپیش ممنون والتماس دعا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من و دوس پسرم کی با هم ازدواج میکنیم؟؟ ایا ادم حسود داریم اطرافمون که مخالف رابطه ما باشه؟؟

درمورد منم بگووو

کی ازدواج می کنم  موقعیتش چه جوریه غریبس یا آشنا خدشبخت میشم

ما گر ز سر بریده میترسیدیم /در محفل عاشقان نمیرقصیدیم
تا یه ماه دیگه میرم سنو تعیین جنسیت  تو نینی سایت۷نفر  گفتن دختر ۷ نفر پسر ببینم کدومشون ح ...

پس خبرشو بده عزیزم.

بعد اگه خواستی بهم درخواست دوستی بده برات یه فالم بگیرم. نمیدونم چرا حتی از مدل تایپ کردنت هم خوشم اومد حس مثبتی بهت داشتم 

درمورد منم بگووو کی ازدواج می کنم  موقعیتش چه جوریه غریبس یا آشنا خدشبخت میشم

ازدواجت جوریه که اول با طرف اشنا میشی خودت.غریبس ولی شاید مثلا دورادور یه شناختی از هم داشته باشید. ادم معقولیه 

ازدواجت جوریه که اول با طرف اشنا میشی خودت.غریبس ولی شاید مثلا دورادور یه شناختی از هم داشته باشید. ...

عزیزم جواب سوال های منم بده لطفاا

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ🕊~
میشی برای منم جواب بدی.این ماه باردار میشم یانه جنسیتش به نظرت چیه

بارداریت روی وعده ۳ هستش عزیزم. یعنی مثلا ۳ هفته دیگه ۳ ماه دیگه.دیگه یا سوم ماه بعدی متوجه میشی که بارداری . پسره 

ازدواجت جوریه که اول با طرف اشنا میشی خودت.غریبس ولی شاید مثلا دورادور یه شناختی از هم داشته باشید. ...

ممنون عزیزم

خبرشو میدم ازدواح کنم 😀😁

ما گر ز سر بریده میترسیدیم /در محفل عاشقان نمیرقصیدیم
بارداریت روی وعده ۳ هستش عزیزم. یعنی مثلا ۳ هفته دیگه ۳ ماه دیگه.دیگه یا سوم ماه بعدی متوجه میشی که ...

در مورد من هم می گی؟  خیلی گره تو کارم هست همش به در بسته می خورم 

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
جنسیت نی نی منم بگو همین هفته مشخص میشه ایشالا

نینی شما هم ۸۰ درصد یه دختر توپولیه سفیده از اینا که چین چین میوفته بین دستاش وای خدا حس کردم تصورش کردم 

پس خبرشو بده عزیزم. بعد اگه خواستی بهم درخواست دوستی بده برات یه فالم بگیرم. نمیدونم چرا حت ...

عزیزم مرسی دقیقا منم با پیامت حس مثبتی گرفتم 

بهت درخواست دادم ⁦☺️⁩

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین