elii_23 مدیر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 60 عنوان حس ششمی ها بیاین منم حس ششمی ام | مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 160 پست چند روز پیش که اکانتمو ساختم کلا بخاطر یه تاپیک حس ششمی بود که اومدم اکانتمو ساختم جواب دادمو بعدشم نوبت به جوابای خودم رسید تاپیک ترکید.الان بیاین به سوالای هم جواب بدیم 1399/06/14 | 10:53 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemehjooooooooon عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 2659 نینی شما هم ۸۰ درصد یه دختر توپولیه سفیده از اینا که چین چین میوفته بین دستاش وای خدا حس کردم تصورش ... واااای عزیزدلمممم.خدا از دهنت بشنوه😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 بابت همه چی ازت ممنونم خداجون
sehar عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 700 نینی شما هم ۸۰ درصد یه دختر توپولیه سفیده از اینا که چین چین میوفته بین دستاش وای خدا حس کردم تصورش ... عزیزم جواب منم بده من کی ازدواج میکنم ؟با چ شخصیتی؟پیره یا جوون؟ من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍
mitra1998 عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 1051 عزیزم مرسی دقیقا منم با پیامت حس مثبتی گرفتم بهت درخواست دادم ☺️ منم همینطوررحس مثبت گرفتم ازش احساس میکنم حسش قویه در مورددمن ک گف ما گر ز سر بریده میترسیدیم /در محفل عاشقان نمیرقصیدیم
gisooparishan عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 5304 اواخر دی یا اوایل بهمن همین امسال باردار میشی و احتمال ۸۰ درصد دختره. قبل از بارداریت بطور غیر ... زمانش رو که انشاءالله درست گفتیولی جنسیت فکر کنم غلطه...هرچی خدا بخواد البتهمیتونی بگی وقتی از اینجا میریم البته ما تا آخر آذر قرارداد داریما🤦🤦ولی خب انشاءالله قبلش بتونیم بریممیتونی بگی میریم شهرای شمالی این شهر یا جنوبیش پسرم تو جووووون منی🥰
elii_23 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 60 منم لطفااا بگو کی نامزد میکنم کسی هست بهم حس داشته باشه و خودم ندونم؟ شغل شوهر ایندم چیه؟ ۱۰ ماه دیگه یا برج ۱۰.
elii_23 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 60 اسی میشه درموردمن بگی؟امسال ازدواج میکنم دیگه؟ شاید ازدواج نه ولی کیس ازدواجیتو پیدا میکنی در حد نشون اوردن و نامزدی و اینا میشه.شاید ازدواجب بیوفته سال بعد
aida8077 عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 1910 ۱۰ ماه دیگه یا برج ۱۰. اون طرف غریبس یا آشنا ؟هرچی درموردش به ذهنت میاد برام بگو لطفااا ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ🕊~
mamandonya عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 9225 منم همینطوررحس مثبت گرفتم ازش احساس میکنم حسش قویه در مورددمن ک گف اره خیلی خوب بود انشالله که هر چی گفته به نفعتون باشه و همون پیش بیاد از ته دل خوشحال بشی پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
elii_23 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 60 اون طرف غریبس یا آشنا ؟ هرچی درموردش به ذهنت میاد برام بگو لطفااا یه پسر با قد متوسطه که از تیپ و قیافش خوشت میاد.احتمالا کارش بازاریه.ادم رمانتیکی میتونه باشه از اینا که سومرایز میکنه و اینا. غریبه هست
mitra1998 عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 1051 ازدواجت جوریه که اول با طرف اشنا میشی خودت.غریبس ولی شاید مثلا دورادور یه شناختی از هم داشته باشید. ... دیگه چی از طرف میاد تو ذهنت هرچی میاد بگووو زمانش هم میتونی بگی ما گر ز سر بریده میترسیدیم /در محفل عاشقان نمیرقصیدیم
پیتزاپپرونی777 عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 2364 آره عزیزم حتی ممکنه تا قبل از عید.از زندگیتم راضی هستی و شوهرت تقریبا ۸۰ درصد ملاکایی که تو ذهنته رو ... مرسی گلم❤️❤️❤️اینم میتونی بگی حس بنیامین به من چیه؟ دوستم داره؟؟ عزیزم چون تاریخه رنده میخوایم یجورایی باقانون جذب چیزایی ک میخوایم جذب کنیم و تو این تاریخ واسمون اتفاق بیفته
پرگلی۲٠۲٠ عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 468 من با عشقم ازدواج موفقی دارم یانه یا اصلا ازدواج میکنیم یانه
asalghiii عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 2785 طرف مقابلم منو دوس داره؟ازدواج میکنم باهاش؟؟خیانت میکنه بهم؟؟