2777
2789

سلام خانم ها بچم ۶‌ ماهشه که فهمیدم باردارم حالا تا کی میتونم به بچم شیر بدم؟کاره خاصی هست انجام بدم راهنماییم کنید چون به خاطره بارداریم هنگ کردم و گیج شدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من چهارتابچه شیر به شیر دارم دکترم تا شش ماه بارداریم گفت میتونی بچه هات روبدی فقط گفت اگه بچه هات دختربودن میتونستی تا نه ماه هم شیر بدی البته به شرط تغذیه سالم و قوی  بودن بدنت که هم بتونه بچه داخل شکمت رورشدبده هم به کوچولوت شیر بدی.ولی چون بچه هات پسر هستن تا۶ ماه میتونی شیرش بدی

گروه نارنجی....وزن اولیه۷۴ وزن الان ۷۴ وزن هدف ۵۶ ...گروه تاپیک لاغری بامدادخمار...تاریخ شروع ۹۸/۹/۱۶.خدایاباتوکل به خودت زودتربه وزن هدفم برسم
من فقط اومدم بگم این بارداری زودهنگام ظلم به بچه ی اول و بعد از حضورتون مرخص شم🙋‍♀️

یعنی اونایی که دوقلو ان یا چند قلو بهشون ظلم شده این حرفتون اصلا منطقی نیست😐

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲