2777
2789
عنوان

خانم هایی که بچه های شیر به شیر دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 55 پست

دختر منم پسرش یک سالش بود که باردار شد دکترش گفته یود تا۶ماه میتونی شیربدی  ولی قربونش برم پسرم  خودش دیگه نخورد 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
عروس عمه منم اینطوری شد قبل یه سالگلی بچش رو از شیر گرفت و شیر خشک داد خوشحالم که حرفی از سقط نمیزن ...

پسر من یه سره از سینم آویزونه از شیرش نمیگیرم گناه داره ولی کمتر شیر میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن بچهای شیر به شیر جنسیتشون مثل هم میشه 😶

منم شنیدم وبچه های خودم هرچهارتاپسر

گروه نارنجی....وزن اولیه۷۴ وزن الان ۷۴ وزن هدف ۵۶ ...گروه تاپیک لاغری بامدادخمار...تاریخ شروع ۹۸/۹/۱۶.خدایاباتوکل به خودت زودتربه وزن هدفم برسم
یعنی بچه اولم پسره دومی هم پسر میشه؟؟؟ خدا کنه دختر باشه شوهرم عاشق دختره

نه بابا ربطی نداره

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
بابا خیلی کوچولوئه بچه ی شش ماهه هنوز نیاز به توجه داره 

خب مگه میخوان توجه رو ازش بگیرن 😐😐 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
یعنی طی ۴ سال هرسال یکی آوردی؟؟؟؟

نه 

تاریخ تولد هاشون خرداد۹۲مرداد۹۴بهمن۹۶خرداد۹۸

حدود دوسال رو فاصله دارن

گروه نارنجی....وزن اولیه۷۴ وزن الان ۷۴ وزن هدف ۵۶ ...گروه تاپیک لاغری بامدادخمار...تاریخ شروع ۹۸/۹/۱۶.خدایاباتوکل به خودت زودتربه وزن هدفم برسم
من فقط اومدم بگم این بارداری زودهنگام ظلم به بچه ی اول و بعد از حضورتون مرخص شم🙋‍♀️

کاش چندثانیه قبل اینکه درک کنی حس و حال این مادر رو بفهمی چی گفتی و چطور باهمین حرفت دلش رو ب درد میاری

الان ک دیگه این اتفاق افتاده بجای دلداری و امیدواری و روحیه اومدی نمک رو زخم بپاشی؟؟؟؟؟

کاش زبان ما ادمها هیچوقت تلخ و گزنده نبود تا مهربونی و محبت جاش رو ب خشم و نفرت نده

واااای چطوری تونستی الان چندسالشونه؟

بزرگیم امسال میره کلاس دوم اخریم یک سال و سه ماهه

پنجمیم که احتمال زیاددختره یه جنین چهارماهه هستش