2777
2789
عنوان

افراد خودپسند یا اونهایی ک خودشون رو میگیرند بیان یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 47 پست
خوب موندن سخته ... دقیقا بی توقع خوبی میکنم ولی توقع تهمت هم ندارم

میدونم چی میکشی 

ولی خدا کمکت میکنه قول میدم 

اونا فقط خودشون خراب میکنن

روزی هم میرسه که نیازی به اونا نباشه

فقط غصه نخور چون بعدا پشیمون میشی از غصه

من موهام سفید شد تو یسال!پُر شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم چی میکشی  ولی خدا کمکت میکنه قول میدم  اونا فقط خودشون خراب میکنن روزی هم میرسه ...

همین میخوام آدمی بشم ک دیگ براش مهم نیس

همیشه بخاطر داشتنتون خداروشکر میکنم(همسرم،پسرم ،دخترم)
چرا از خانودش دوری نمیکنی؟دلایلی که نمیذاره دوری کنی چیان

چونسادم و خیلی دوستشون دارم 

البته بعد این قضیه رفت و آمدم خیلییی کمتر شده ..در حد نشستن ، وعده هم حتی نمیرم ....فقط هم خونه مادرشوهرم میرم

همین میخوام آدمی بشم ک دیگ براش مهم نیس

خونتون رو اول ازشون دور کن

بعد ساعتایی که شوهرت میره یا مجبورت میکنه برین سرگرم چیزای دیکش کن تا جایی که میدونی کیا معمولا میره.

بهش وظیفه زیاد بده 

و خستش کن

بچه هارو بده نگه داره بگو پیاده روی دارم فلان دارم بهمان دارم شانس این کرونا اومد وگرنه کاملتر میگفتم کجاها بری

خونتون رو اول ازشون دور کن بعد ساعتایی که شوهرت میره یا مجبورت میکنه برین سرگرم چیزای دیکش کن تا جا ...

خونم یه شهر دیگس ، شوهرمم خودش نمیره من زورش میکردم

انقد از کار میادخستس ک فقط خواب داره

چونسادم و خیلی دوستشون دارم  البته بعد این قضیه رفت و آمدم خیلییی کمتر شده ..در حد نشستن ، وعد ...

ببینید همیشه حدوسط باشید

ن افراط ن تفریط

اول سعی کن کمتر حرف بزنی بیشتر شنونده باشی

توغیبتا شرکت نکنی مثلا بحثوعوض کنی

اززندگیت نگوچیزی 

تغییرکن کم کم

من موهام میریزه چکارکنم دکترهم رفتم فایده نداشت

من یه شامپو و قطره محرک رشد مجدد مو گرفتم،ریزشمو که خیلی کم کرده،وقتی هم سرمو میشورم مو ریزه یه کوچولو میاد کفه دستم که فکر کنم اون موهای مجدده که فولیکولشون ضعیفه و ریخته،شامپوش خداییش خوبه

چند واسمش؟

قیمته الانشو نمیدونم من فروردین گرفتم و هنوز کلی ازش مونده یه جهش قیمت داشته از خرداد به این طرف،محصولشم اسمشو بگم هم نمیتونید از مغازه یا داروخانه بخرید چون برای یه شرکته اینترنتیه و باید از مشاور فروشش محصول رو بخرید