2777
2789
عنوان

افراد خودپسند یا اونهایی ک خودشون رو میگیرند بیان یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 47 پست
من کلا با قهر چیزیم نمیشه،اما برای ارزش به خودم خیلی به پوست و موهام میرسم

چیکارا انجام میدی؟

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜
منظورت اینه چیکار کنی ادم عنی بشی؟ 

نه اینکه خودمو بخاطر هرچیزی این قد خودمو ناراحت نکنم

منظورم بقول دوستمون بیشعوری نیس

همیشه بخاطر داشتنتون خداروشکر میکنم(همسرم،پسرم ،دخترم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خود پسند نیستم اما خود دوستم،، ترجیح میدم با هر کسی هم کلام نشم،، اگر ازم چیزی نمیپرسی جواب ندم،، ...

همینو میخوام

محبت میکنی چون وجودت با مهرو محبت ساخته شده و بعدشم اینه بی توقع محبت میکنی  همیشه خوب بمون&nb ...

خیلی محبت کردم و تهش بهم تهمت زدن ،برام ابرو ریزی کردن ...

کرمای گرون میخرم برای پوستم چون پوشش بلاعوضمه،شامپوهای تقویتی و رژلب های فاقد سرب دویست تومنی و اینا

میشه یکی دو مورد معرفی کنی

موهام بخاطر دکلره سوخته

چیکارکنم؟

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜
محبت میکنی چون وجودت با مهرو محبت ساخته شده و بعدشم اینه بی توقع محبت میکنی  همیشه خوب بمون&nb ...

خوب موندن سخته ...

دقیقا بی توقع خوبی میکنم ولی توقع تهمت هم ندارم

میشه یکی دو مورد معرفی کنی موهام بخاطر دکلره سوخته چیکارکنم؟

من راستش خودم نمیدونم،من مشتری ثابته یه برنده ایرانی هستم و مشاورای برند برای محصول کمکم میکنن،موهامو تا حالا رنگ نکردم که بدونم باید چیکار کرد،شرمنده

دوره عقدو باهمینکاروشون زهر میکنن صبوری سکوت سیاست بعد ازدواج کم کم دوری کن و یهو جدا شو

عزیزم دوتا بچه دارم ... 6ساله عروسی کردم 

من راستش خودم نمیدونم،من مشتری ثابته یه برنده ایرانی هستم و مشاورای برند برای محصول کمکم میکنن،موهام ...

اسم بردن رو میگید

اگه میخوای با کسی که قهری جوری رفتار کنی که بازنده اون باشه

کافیه 

توچشمای اون شخص نگاه کنی درست مثل این که یه چیز خیلی زشت وبه درد نخور نگاه میکنی ولی باید رو لبت بخند باشه نکه بخندی همین قدر که خودت حس کنی داری لبخند میزنی