2777
2789

اخرش چیشد بالاخره محمد و رویا باهم بودن دلربا چکار کرده 

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    

اینکه اولشه😂

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اییی وایی داشتم میخوندم به نکته ی حساسش رسیده بودم با اینکه از همون اول ماجرا رو حدس زدم ولی بازم داشتم سکته میکردم

هی دلهره ی ترکیدنش رو داشتم که اخرم ترکید😢😢

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.

هیچی دیگه بعد کلی ماجرا دلربا فهمید با همن(وقتی حامله بود ) بچش زود دنیا اومد و بعدم مرد بچش

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
دخترش چی شد سالم بدنیا اومد؟

به دنیا اومد بعد مرد وحال دلربا داغون بود بعد محمد ورویا خرش کردن کم کم خوب شده بودن که دوباره فهمید محمد با زنهای زیادی رابطه داره

من تا اینجاشو خوندم

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.

بعد دیگه دلربا به کسی نگف باهم بودن به خاطر برادرش باز با محمد رفت سر زندگی رویا هم بیخیال شد بعد دوسال دلربا فهمید محمد با 23 تا زن در ارتباطه 

بهش گفت محمد هم گفت من کاری نمیتونم بکنم تنوع طلبم دست خودم نیس ولی کسی که واقعا عاشقشم تویی دلربا هم محض ابروش طلاق نگرفت