2777
2789
عنوان

بچه هاچجوری باکاربری قبلیم بیام؟

36 بازدید | 4 پست

الان نی نی یارگفت کاربریم ک ترکیده بود فعال شده چجوری بااون کاربریم بیام؟؟

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه پسوردش رو نداری درخواست پسورد بده اگه داری هم ک هیچ

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی

تو تنظیمات گوگل YOUR DATA IN SEARCH رو بپاک بعد بیا تو نینی سایت تو قسمت ورود کاربر شماره و رمز کاربری قبلیتو بزن و وارد شو

انسان های ضعیف : انتقام میگیرند...انسان های قوی : میبخشند... انسان های باهوش نادیده میگیرند... من : فحش میدم  توپ تانک انبردست من چقدم جیگرم خیلیم ربط نداشت ناراحتی نخون  هر کیو میبینم یکی ولش کرده رفته چرا اونی که ول کرده رفته رو نمیبینم؟ اگه لبخند به لبات اومد یه صلوات مهمونم میکنی؟