2777
2789

پسرم 4سالشه امسال تصمیم داشتم بفرستمش مهد ک کرونای لعنتی مانع شد .حالا میخوام خودم تو خونه بهش اموزش بدم هیچی بلد نیس نه شعر حفظه نه نقاشی بلده بکشه تاحالا مداد دستش ندادم در ودیوارو خط خطی میکرد .ولی دیگه میخوام دلو بزنم به دریا برم براش کیف مدادرنگی اینابخرم شاید تشویق بشه یادبگیره.نمیدونم ازکجاشروع کنم چه کتاب اموزشی براش بخرم چیا یادش بدم لطفا راهنماییم کنین.بچه های شما چیا بلدن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی چیزا بلده بهش یاد دادم تاپیک های منو نگاه کن گلم . پسر منم چهار سالشه

باشه ممنون.پسرمن خیلی شیطون ولجبازه اصلا همکاری نمیکنه به سختی رنگارو یاد گرفته و اعداد تا 10

باشه ممنون.پسرمن خیلی شیطون ولجبازه اصلا همکاری نمیکنه به سختی رنگارو یاد گرفته و اعداد تا 10

کتاب حواس تو جمع کن مجموعه شو بگیر 

من کلشو باهاش کار کردم.

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂

پسر من اسفند تولد 4 سالگیشه، ولی هنوز حرف نمیزنه...هیچی متوجه نمیشه..خدا بچه‌های گلتون‌و حفظ کنه، روز به روز پیشرفتشون بیشتر باشه و باعث خوشحالیتون بشن، ولی خب تو اینجور تاپیکا افسرده‌تر میشم...مامانا واسه پسرک منم دعا کنین زودتر صداشو بشنوم...

🖤

فصل ها حیوانات میوه ها رنگ ها.... نقاشی کاردستی کولاژ رنگ امیری شعر هم که متناسب سن و ... سرچ کن ت ...

ممنون .میوها وحیوانات باید تصویری بهش یاد بدم باید کتابشو یا عکساشوبخرم

پسر من اسفند تولد 4 سالگیشه، ولی هنوز حرف نمیزنه...هیچی متوجه نمیشه..خدا بچه‌های گلتون‌و حفظ کنه، رو ...

عزیزم ایشالا خوب میشه خدا بزرگه .دکتر یا گفتاردرمانی بردیش؟

پسر من ۴ سالشه. خودش علاقه داشت یاد گرفت. جم کیدز هم خیلییی واسه اموزش خوب بود. کلی مطالب انگلیسی هم یاد گرفت.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
عزیزم ایشالا خوب میشه خدا بزرگه .دکتر یا گفتاردرمانی بردیش؟

اره عزیزم الآن 3سال و نیمه، از پارسال بردمش کاردرمانی و گفتاردرمانی، ولی ظاهرا کارشونو خوب بلد نیستن که هیچ تغییر نمیکنه..میخوام برم یه جا دیگه کاردرمانی ببینم چی میشه

🖤

ممنون .میوها وحیوانات باید تصویری بهش یاد بدم باید کتابشو یا عکساشوبخرم

برای یه هفته برنامه بریز مثلا آموزش فصل پاییر بعد تو همون هفته شعر پاییز کاردستی پاییز میوه های پاییز میوه رو بخر با هم بخورید نقاشیشو بکشید و...

حیواتاتم تصاویرشو بهش نشون بده فیلم و مستند نشون بده یه شعر دربارش پیدا کن عکسشو بده رنگ کنه

بعد با موصوعی انتخاب کردی موصوعاتی مثل با لا و چپ و راست اموزش بده مثلا تو نقاشی برگ کجاست میوه کدوم سمته

...

چجور کتابیه یکم توضیح میدی راجبش

گلم برای تمرکز و یادگیری و تقویت حافظه خیلی عالیه 

الان سنگینه برای پسرت چون قبلا اموزشی ندیده گلم 

اول قلم و دفتر براش بگیر. با کلی ذوق خیلی مهمه که زده نشه .

بعد کم کم براش بگیر و مرحله مرحله برو جلو و بهش یاد بده 💕

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
اره عزیزم الآن 3سال و نیمه، از پارسال بردمش کاردرمانی و گفتاردرمانی، ولی ظاهرا کارشونو خوب بلد نیستن ...

اره دکترشو عوض کن ایشالا خوب میشه .ولی خودتم باهاش کار کن پسر منم یمدت لکنت زبان گرفته بود همه میگفتن ببرش گفتاردرمانی ولی نمیتونستم ببرم فک میکردم ببرمش یه اسم بیمار میذارن رو بچم تو نت زدم خوندم خودم باهاش کارکردم بهتر شد شکرخدا