یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسر من اسفند تولد 4 سالگیشه، ولی هنوز حرف نمیزنه...هیچی متوجه نمیشه..خدا بچههای گلتونو حفظ کنه، روز به روز پیشرفتشون بیشتر باشه و باعث خوشحالیتون بشن، ولی خب تو اینجور تاپیکا افسردهتر میشم...مامانا واسه پسرک منم دعا کنین زودتر صداشو بشنوم...
عزیزم ایشالا خوب میشه خدا بزرگه .دکتر یا گفتاردرمانی بردیش؟
اره عزیزم الآن 3سال و نیمه، از پارسال بردمش کاردرمانی و گفتاردرمانی، ولی ظاهرا کارشونو خوب بلد نیستن که هیچ تغییر نمیکنه..میخوام برم یه جا دیگه کاردرمانی ببینم چی میشه
اره عزیزم الآن 3سال و نیمه، از پارسال بردمش کاردرمانی و گفتاردرمانی، ولی ظاهرا کارشونو خوب بلد نیستن ...
اره دکترشو عوض کن ایشالا خوب میشه .ولی خودتم باهاش کار کن پسر منم یمدت لکنت زبان گرفته بود همه میگفتن ببرش گفتاردرمانی ولی نمیتونستم ببرم فک میکردم ببرمش یه اسم بیمار میذارن رو بچم تو نت زدم خوندم خودم باهاش کارکردم بهتر شد شکرخدا